Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana luni in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 4-6 aprilie 2015

Vremea pana luni in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 4-6 aprilie 2015

Vremea in tara - sambata

In ciuda faptului ca maine temperaturile diurme vor inregistra o crestere usoara in comparatie cu ziua de vineri in majoritatea regiunilor din tara, valorile termice vor continua sa se situeze sub mediile climatologice specifice primei decade a lunii aprilie. Pe parcursul zilei cerul va fi temporar noros si se vor inregistra precipitatii sub forma de ninsoare in zona de munte, local, precipitatii mixte, in Transilvania si Maramures, si predominant sub forma de ploaie in Banat, Crisana si Moldova. In restul tarii, doar cu totul izolat vor cadea precipitatii sub forma de ploaie. 

La orele noptii, nebulozitatea se va accentua treptat in aproape toate zonele din tara si se vor inregistra ploi in sud-vestul tarii si cu totul izolat in celelalte regiuni. In schimb, la munte va ninge slab. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari pe parcursul zilei in zona montana, in centrul, sudul si in estul teritoriului. Temperaturile maxime ale zilei la nivelul intregii tari se vor situa intre 4 si 14 grade, in timp ce minimele termice vor fi cuprinse intre -5 si 5 grade, usor mai scazute in depresiunile intramontane din Carpatii Orientali. Pe arii restranse va fi bruma, iar noaptea, izolat, vor fi conditii de ceata. 

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se mentine mai rece decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi temporar noros, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla moderat ziua si in general slab noaptea. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de -1...1 grad.

Vremea in tara - duminica

Vremea se va mentine rece pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si, temporar, indeosebi seara si noaptea, vor fi precipitatii mai ales sub forma de ploaie. Exceptie vor face Crisana si Maramuresul unde innorarile vor fi temporare, iar precipitatiile vor cadea pe arii restranse. 

In zona montana vor predomina ninsorile, iar in a doua parte a intervalului lapovite si ninsori vor fi si in Transilvania si in Moldova. Izolat cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 7 grade. Izolat, in nord-vest, vor fi conditii de bruma.

Vremea in Bucuresti - duminica

Cerul va prezenta innorari, mai accentuate dupa-amiaza si noaptea, cand temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 11...12 grade, iar cea minima de 3...5 grade.

Vremea in tara - luni

Vremea se va raci in sudul, estul si centrul tarii, unde innorarile vor persista si pe arii extinse se vor semnala precipitatii. La munte va ninge, in Transilvania si in Moldova, mai ales la inceputul intervalului si din nou noaptea vor fi si lapovite si ninsori, iar in Oltenia, Muntenia si Dobrogea va ploua. 

In restul teritoriului, cerul va fi temporar noros si doar pe arii restranse vor fi ploi slabe. Vantul va prezenta intensificari la munte si in sud-est, dar temporar si in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 grade in Moldova si estul Transilvaniei si 11 grade in Banat, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -4 si 4 grade. Izolat vor fi conditii de bruma dimineata si noaptea.

Vremea in Bucuresti - luni

Vremea se va raci. Innorarile vor persista si temporar va ploua. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in cursul zilei. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea minima va fi de 1...2 grade.
3 aprilie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.