Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme rece si urata. Prognoza meteo 2-4 aprilie 2015

Vreme rece si urata. Prognoza meteo 2-4 aprilie 2015

Vremea in tara - joi

Joi, vremea va intra intr-un proces de racire in comparatie cu ziua de miercuri, astfel devenind rece pentru inceputul lunii aprilie, in special in regiunea nordica si in centrul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 5 grade. Cerul va fi preponderent noros in vestul, nordul si centrul tarii, in timp ce in restul teritoriului vor fi innorari temporare. 

In zona montana ninsorile vor fi predominante in Carpatii Orientali si Carpatii Occidentali iar cantitatile de precipitatii vor depasi 10-15 l/mp. Se va depune un nou strat de zapada. Trecator, pe parcursul noptii, in Transilvania, Maramures, Crisana si local in Moldova precipitatiile care vor cadea vor fi sub forma de lapovita si ninsoare, in timp ce in celelalte regiuni din tara vor fi preponderent ploi si doar pe arii restranse. Vantul va prezenta intensificari in toate regiunile din tara, cu viteze ce vor depasi local 55-60 km/h, iar pe crestele montane va depasi la rafala 90 km/h.

Vremea in Bucuresti - joi

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare seara si noaptea, cand trecator va ploua slab. Vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi 55...60 km/h mai ales pe parcursul zilei. Temperatura maxima va fi in jur de 12 grade, iar cea minima de 2...4 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea se va mentine rece pentru prima decada a lunii aprilie. In cursul zilei cerul va prezenta innorari temporare si local vor mai fi precipitatii in general slabe, in nordul, centrul, estul tarii si izolat in rest. La munte vor predomina ninsorile, iar in celelalte regiuni vor fi mai ales ploi. In Maramures, Transilvania, Crisana si local in Moldova si in zonele deluroase din restul tarii, trecator, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. 

Noaptea, cerul va deveni treptat variabil si numai pe arii restranse vor mai fi precipitatii slabe, ninsori la munte si mixte in centrul si nord-estul teritoriului. Vantul va continua sa prezinte intensificari, dar la cote mai reduse decat in zilele precedente in cea mai mare parte a tarii, iar noaptea va slabi in intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 13 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -5 si 2 grade. Local se va semnala bruma.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi rece pentru aceasta data, cu o temperatura maxima de 10...12 grade si o minima de -2...0 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari in cursul zilei, cand trecator va ploua. Vantul va fi moderat, cu intensificari indeosebi in orele amiezii. La sfarsitul noptii se va produce bruma.

Vremea in tara - sambata

Desi valorile termice vor marca o crestere usoara fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii, acestea se vor mentine in continuare sub mediile climatologice specifice acestei date. Cerul se va innora treptat in majoritatea regiunilor, iar mai ales in a doua parte a intervalului va ploua local in vestul si nord-vestul tarii. 

In restul teritoriului, doar izolat va ploua slab. In Maramures, precipitatiile pot si fi sub forma de lapovita si ninsoare, iar la munte vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si trecator in Banat si Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 6 grade, mai scazute in depresiuni.

Vremea in Bucuresti - sambata

Cerul, variabil la inceputul zilei, se va innora treptat dupa-amiaza si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de 1...3 grade.
1 aprilie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.