Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana vineri. Prognoza meteo 1-3 aprilie 2015

Vremea pana vineri. Prognoza meteo 1-3 aprilie 2015

Vremea in tara - miercuri

La mijlocul acestei saptamani vremea continua sa fie racoroasa in majoritatea zonelor din tara, exceptie facand estul si sud-estul teritoriului, unde temperaturile diurne se vor situa in limitele normale ale perioadei. Astfel, miercuri, temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 8 si 16 grade, iar minimele termice intre -6 si 6 grade. 

Cerul va fi innorat iar temporar se vor semnala ploi slabe, local in regiunea nordica si in centrul tarii, pe arii restranse in vestul si sud-estul tarii si izolat in restul regiunilor din tara. Spre sfarsitul zilei, in regiunea nord-vestica este posibila semnalarea de precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. In regiunea montana, pe parcursul zilei se vor semnala precipitatii mixte, in timp ce noaptea vor predomina ninsorile. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari temporare, cu viteze mai mari in zona montana, unde va bate tare. Noaptea, izolat va fi ceata si conditii de bruma. 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Cerul va fi variabil, temporar noros in cursul zilei, cand trecator vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari ziua. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 2...4 grade, posibil usor mai coborata la periferia orasului.

Vremea in tara - joi

Vremea se va raci fata de ziua precedenta, mai ales in nordul, nord-vestul si centrul tarii, unde va deveni rece pentru inceput de aprilie, in timp ce in restul teritoriului valorile termice vor fi usor mai coborate decat normalul perioadei. In regiunile intracarpatice, cerul va avea innorari si temporar vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, iar in Maramures, local in Transilvania si in Dealurile de Vest si sub forma de lapovita si ninsoare. 

La munte vor predomina ninsorile. In restul teritoriului, innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restranse. Vantul va prezenta intensificari in cea mai mare parte a tarii, cu viteze ce vor depasi local 50...60 km/h, iar la munte va sufla tare, cu peste 80 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 15 grade, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 6 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea se va raci usor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in a doua parte a intervalului, cand vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va avea intensificari temporare, cu viteze ce vor depasi 50 km/h. Temperatura maxima va fi de 13...14 grade, iar cea minima de 2...4 grade.

Vremea in tara - vineri

Valorile termice vor fi mai coborate decat cele normale pentru inceputul lunii aprilie in toate regiunile, vremea fiind rece pentru aceasta data. Cerul va avea innorari temporare si local vor mai fi precipitatii slabe, sub forma de ploaie, iar in nord, nord-vest si centru, trecator, si sub forma de lapovita si ninsoare. La munte va ninge. 

Vantul va avea intensificari, in cursul zilei, in cea mai mare parte a tarii, dar noaptea va slabi in intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 14 grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -6 si 2 grade. Pe arii restranse se va semnala bruma.

Vremea in Bucuresti - vineri

Valorile termice vor fi mai coborate decat cele normale pentru inceputul lunii aprilie, caracterizand o vreme rece pentru acesta data. Cerul va fi temporar noros si vor mai fi conditii ca, trecator, sa ploua slab. Vantul va avea intensificari in cursul zilei, dar va slabi in intensitate noaptea. Temperatura maxima va fi de 11...12 grade, iar cea minima de -1...1 grad.
31 martie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.