Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea continua sa fie racoroasa. Prognoza meteo 31 martie - 2 aprilie 2015

Vremea continua sa fie racoroasa. Prognoza meteo 31 martie - 2 aprilie 2015

Vremea in tara - marti

In cea de-a doua zi a acestei saptamani, temperaturile diurme se vor situa sub mediile climatologice specifice perioadei, exceptie facand regiunile sudice, unde se vor incadra in limite normale. In regiunea vestica, nordica si in centrul tarii, innorarile se vor accentua treptat iar, mai ales in cursul serii si al noptii, pe spatii relativ extinse vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, iar izolat se vor cumula 10-15 l/mp. 

In restul zonelor din tara cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei in estul si sud-estul tarii, unde local se vor semnala ploi slabe cantitativ si din nou noaptea, cand ploile se vor intalni pe spatii mai restranse. In zona montana precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare, mai ales in nordul Carpatilor Orientali, unde cantitatile de precipitatii vor depasi izolat 15-20 l/mp.
 
Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari temporare in majoritatea regiunilor din tara, cu viteze mai mari in zona montana, in cea de-a doua parte a zilei, cand pe crestele inalte vor depasi 80 km/h. Temperaturile maxime ale zilei la nivelul intregii tari se vor situa intre 8 si 16 grade, iar minimele termice vor fi cuprinse intre -1 si 8 grade. 

Vremea in Bucuresti - marti

Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei cand trecator va mai ploua slab si din nou noaptea, dar numai spre dimineata vor fi conditii de ploaie. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de 4...6 grade.

Vremea in tara - miercuri

Miercuri, vremea se va mentine racoroasa in majoritatea regiunilor, mai putin in cele estice si sud-estice, unde valorile termice se vor inscrie in limitele normale ale perioadei. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 16 grade, iar cele minime intre -6 si 6 grade. Cerul va avea innorari trecatoare si temporar va ploua slab, local in partea de nord si centru a tarii, pe arii restranse in vest si in sud-est si doar izolat in restul teritoriului. 

Spre sfarsitul intervalului, in extremitatea de nord-vest vor fi posibile precipitatii si sub forma de lapovita sau ninsoare. In zona montana, ziua, vor fi precipitatii mixte, iar noaptea vor predomina ninsorile. Vantul va prezenta intensificari temporare, cu viteze mai mari la munte, unde va sufla tare. Noaptea, izolat va fi ceata si conditii de bruma.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Cerul va fi variabil, temporar noros in cursul zilei, cand trecator vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari ziua. Temperatura maxima va fi de 14...15 grade, iar cea minima de 2...4 grade.

Vremea in tara - joi

Cerul va avea innorari temporare si va ploua in regiunile intracarpatice si pe arii mai restranse in rest. In zona montana precipitatiile vor fi indeosebi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta intensificari locale, cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime, in scadere usoara in majoritatea regiunilor, vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 5 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Cerul va prezenta innorari temporare si noaptea vor fi conditii de ploaie. Vantul va avea intensificari temporare. Temperatura maxima va fi de 13...14 grade, iar cea minima de 2...4 grade.
30 martie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.