Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme rece in weekend. Prognoza meteo 28-30 martie 2015

Vreme rece in weekend. Prognoza meteo 28-30 martie 2015

Vremea in tara - sambata

Sambata, din cauza temperaturilor scazute, vremea va deveni rece pentru aceasta perioada. Astfel, temperaturile maxime se vor situa intre 8 si 14 grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse intre 2 si 9 grade. Cerul va fi preponderent noros si se vor inregistra ploi in marea majoritate a tarii.

In zona montana, la altitudini ce depasesc 1800 m, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. In sudul, centrul si estul Romaniei, cantitatile de precipitatii vor depasi in 24 de ore, local 15-20 de litri pe metru patrat si izolat 30-40 de litri pe metru patrat. Vantul va bate slab si moderat, cu untele intensificari in zona montana si trecator in Banat, Crisana si regiunea de sud-est a teritoriului. 

Vremea in Bucuresti - sambata

In Capitala cerum va fi in majoritatea timpului noros iar temporar va ploua. Vantul va bate slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade, in timp ce minima va fi de 6-7 grade. 

Vremea in tara - duminica

In ultima zi a acestei saptamani vremea continua sa fie mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta data calendaristica. Astfel, temperaturile maxime se vor situa intre 6 grade in regiunea nordica a Moldovei si in estul Transilvaniei si 14 grade in Campia de Vest.
 
In vestul si nord-vestul teritoriului cerul va deveni treptat variabil, insa in restul regiunilor innorarile vor persista iar, mai ales in cursul zilei, va ploua pe arii extinse. In regiunea montana inalta, precipitatiile care vor cadea vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in sud-vestul tarii, in regiunea montana si izolat in celelalte regiuni. Temperaturile minime se vor situa intre 1 si 7 grade. 

Vremea in Bucuresti - duminica

Cerul va fi mai mult noros si, indeosebi in cursul zilei, temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 11 grade, iar cea minima de 6...7 grade.

Vremea in tara - luni

Vremea se va incalzi fata de ziua precedenta, astfel valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice ale sfarsitului de martie. In vestul, nordul si centrul tarii, vor fi innorari si local ploi, ce pot avea si caracter de aversa. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros si doar pe arii restranse va mai ploua slab, in special in a doua parte a intervalului. In zona montana inalta precipitatiile vor fi mixte. 

In nordul Carpatilor Orientali si in Muntii Apuseni, izolat se pot inregistra cantitati de apa mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, dar trecator si in celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9...10 grade in Maramures si estul Transilvaniei si 17...18 grade in regiunile sudice, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 9 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

Vremea in Bucuresti - luni

Vremea va deveni in general frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in a doua parte a intervalului, cand trecator vor fi ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in cursul zilei. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima de 6...7 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata.
27 martie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.