Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea in weekend. Prognoza meteo 27-29 martie 2015

Vremea in weekend. Prognoza meteo 27-29 martie 2015

Vremea in tara - vineri

La sfarsitul acestei saptamani vremea va intra intr-un proces de racire, in special in regiunea sudica, sud-estica si in centrul tarii, unde temperaturile se vor apropia de normele climatologice specifice acestei date. In restul tarii, temperaturile diurne se vor situa peste mediile climatologice. Cerul va fi preponderent noros iar temporar va ploua, la orele diminetii in sudul si sud-estul teritoriului iar mai apoi in celelalte regiuni. 

In zona montana, pe crestele muntilor, precipitatiile care vor cadea vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Pe arii restranse, in Oltenia, Banat dar si in masivele montane sudice, cantitatile de precipitatii vor fi mai insemnate. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari locale in sud, est, la munte si izolat in rest. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 9 si 19 grade, in timp ce minimele vor fi cuprinse intre 2 si 9 grade. 

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea se va raci fata de intervalul precedent astfel ca maxima va fi de 12...13 grade, iar minima se va situa in jurul valorii de 6 grade. Cerul va fi noros si temporar va ploua. Vantul va avea unele intensificari, mai ales in prima parte a intervalului.

Vremea in tara - sambata 

Valorile termice vor marca o scadere semnificativa si in regiunile vestice, nordice si centrale. Cerul va avea innorari si va ploua, ziua in cea mai mare parte a tarii, iar noaptea cu precadere in jumatatea de est. Pe arii restranse in Dobrogea, Moldova si Muntenia, cantitatile de apa vor fi mai insemnate.
 
La munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari la munte, in regiunile vestice si de rasarit. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 14 grade, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 8 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va mentine usor mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada, temperaturile maxime situandu-se in jurul valorii de 11 grade. Cerul va fi noros si, temporar, va ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul zilei. Temperatura minima va fi de 6...7 grade.

Vremea in tara - duminica

Valorile termice vor continua sa scada in estul teritoriului, dar in celelalte regiuni vremea se va incalzi usor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 grade, izolat, in nordul Moldovei si 15 grade, local, in sudul tarii.
 
Cerul va avea innorari temporare si va ploua slab, ziua in special in jumatatea de est, iar noaptea si in rest. In zona montana, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta intensificari in majoritatea regiunilor. Temperaturile minime se vor incadra intre -2 si 6 grade.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea se va incalzi usor. Mai ales in cursul zilei, cerul va avea innorari si temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 13...14 grade, iar cea minima de 3...5 grad
26 martie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.