Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Joi, vreme calda. De vineri se raceste. Prognoza meteo 26-28 martie 2015

Joi, vreme calda. De vineri se raceste. Prognoza meteo 26-28 martie 2015

Vremea in tara - joi 

Joi, vremea continua sa fie mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data calendaristica, chiar deosebit de calda in regiunile din interiorul arcului carpatic. Temperaturile maxime ale zilei se vor incadra intre 13 si 22 de grade, usor mai coborate in regiunea estica a Dobrogei. Minimele termice vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 10 grade Celsius.
 
Cerul va fi variabil, insa in cursul noptii, in regiunile sudice si sud-estice acesta va fi preponderent innorat iar temporar va ploua. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in Banat, Moldova, regiunea sudica a Crisanei, pe crestele montane si cu totul izolat in restul tarii. In zonele joase de relief vor fi conditii de ceata. 

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in general frumoasa si mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Temperatura maxima va fi de 17...18 grade, iar cea minima de 7...9 grade. Cerul va fi variabil, mai mult noros noaptea, cand temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat.

Vremea in tara - vineri

Vremea se va raci, mai ales in regiunile sudice, sud-estice si centrale, unde valorile termice vor deveni apropiate de cele normale pentru aceasta data, in timp ce in restul teritoriului, raman peste mediile climatologice. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, dimineata, in sudul si sud-estul tarii, apoi si in celelalte regiuni. 

La munte, la altitudini de peste 1800 m precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Pe arii restranse, in Banat, in Oltenia, precum si in masivele montane sudice, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale in sud, in est, la munte si izolat in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 9 si 19 grade, iar cele minime se vor incadra intre 2 si 9 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea se va raci fata de intervalul precedent astfel ca maxima va fi de 12...13 grade, iar minima se va situa in jurul valorii de 6 grade. Cerul va fi noros si temporar va ploua. Vantul va avea unele intensificari, mai ales in prima parte a intervalului.

Vremea in tara - sambata

Valorile termice vor marca o scadere semnificativa si in regiunile vestice, nordice si centrale. Cerul va avea innorari si va ploua, ziua in cea mai mare parte a tarii, iar noaptea cu precadere in jumatatea de est. Pe arii restranse in Dobrogea, Moldova si Muntenia, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. La munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari la munte, in regiunile vestice si de rasarit. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 14 grade, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 8 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va mentine usor mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada, temperaturile maxime situandu-se in jurul valorii de 11 grade. Cerul va fi noros si, temporar, va ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul zilei. Temperatura minima va fi de 6...7 grade.
25 martie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.