Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine calda. Prognoza meteo 25-27 martie 2015

Vremea se mentine calda. Prognoza meteo 25-27 martie 2015

Vremea in tara - miercuri

La mijlocul acestei saptamani vremea se prezinta mai calda decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica, exceptie facand regiunea de nord-vest a tarii si centrul teritoriului. Valorile maxime ale zilei de miercuri se vor situa intre 10 si 20 de grade Celsius, usor mai scazute pe litoral. Minimele termice vor fi cuprinse intre -2 si 9 grade. 

Pe cer se vor semnala innorari treptate, dinspre regiunea sud-vestica a tarii. Astfel, la orele noptii vor cadea ploi slabe, local in Banat si Oltenia si pe arii restranse in Crisana, Maramures, Transilvania si Muntenia. In Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului, la altitudini mari, precipitatiile care vor cadea vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va bate moderat, cu unele intensificari temporare in toate regiunile, vitezele mai mari fiind in regiunea sudica a Banatului si la munte. La orele diminetii, in zonele joase din tara vor fi conditii de producere a cetii. 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Cerul va fi variabil, cu conditii de ceata la inceputul zilei si innorari noaptea, cand trecator este posibil sa ploua slab. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de 3...4 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi in general frumoasa si mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, chiar deosebit de calda in regiunile vestice, nord-vestice si centrale. Cerul va fi variabil si doar in cursul noptii nebulozitatea se va accentua treptat in sud-vestul si sudul tarii, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, iar in cursul zilei local in Banat, Crisana si Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 22 de grade, usor mai mici pe litoral, iar cele minime se vor incadra intre 0 si 10 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in general frumoasa si mai calda decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica. Temperatura maxima va fi in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima de 7...8 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari in cursul noptii, cand vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat.

Vremea in tara - vineri

In sudul si sud-estul tarii, valorile termice diurne vor marca o scadere accentuata fata de ziua precedenta si vor fi mai coborate decat cele normale pentru ultima decada a lunii martie. In restul teritoriului, desi temperaturile vor fi usor mai scazute decat in intervalul precedent, acestea se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada.
 
Nebulozitatea se va accentua treptat, iar aria ploilor se va extinde si va cuprinde cea mai mare parte a tarii. Pe crestele montane, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Izolat, in sudul si vestul tarii si la munte, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate, ziua in regiunile sudice si estice, iar noaptea in cele de vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, iar cele minime se vor incadra intre 2 si 9 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri

Valorile termice diurne vor marca o scadere accentuata fata de ziua precedenta si vor fi mai coborate decat cele normale pentru aceasta perioada. Astfel, maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade. Cerul va fi noros si temporar va ploua. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura minima va fi de 6...7 grade.
24 martie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.