Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme mai calda decat in mod obisnuit. Prognoza meteo 24-26 martie 2015

Vreme mai calda decat in mod obisnuit. Prognoza meteo 24-26 martie 2015

Vremea in tara - marti

In cea de-a doua zi a acestei saptamani, temperaturile diurne vor fi in crestere in comparatie cu intervalul precedent de prognoza in toate zonele din tara. Astfel, marti, vremea va fi calda pentru aceasta data in regiunea de vest si de centru a Romaniei si apropiata de normal in restul zonelor din tara. Temperaturile maxime ale zilei se vor incadra intre 6-7 grade pe litoralul Marii Negre si 17-18 grade in regiunile vestice ale teritoriului.
 
Minimele termice se vor situa intre -2 si 6 grade, usor mai scazute in depresiunile intramontane din Carpatii Orientali, spre -6 grade, dar si usor mai ridicate in Dealurile Banatului. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil si senin, unele innorari inregistrandu-se doar noaptea in vestul tarii. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in regiunea Banatului, a Moldovei si la munte. Se vor semnala conditii de producere a cetii, izolat, la primele ore ale diminetii si local noaptea. Izolat se va produce bruma. 

Vremea in Bucuresti - marti

Valorile termice vor fi in crestere usoara si se vor apropia de cele normale specifice perioadei; temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de 0...2 grade. Cerul va fi variabil la senin, iar noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat.

Vremea in tara - miercuri

Vremea va deveni mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data in majoritatea zonelor, dar in special in nord-vest si in centru. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 10 si 19 grade, iar cele minime intre 0 si 9 grade. Cerul, variabil la inceputul zilei in toata tara, se va innora treptat, dinspre sud-vest, incepand cu orele dupa-amiezei. Spre seara si la inceputul noptii va ploua in Banat si in Oltenia, unde pe spatii mici se pot cumula 15...20 l/mp, apoi local in Crisana, Transilvania si Muntenia si doar izolat in restul zonelor. Vantul va sufla moderat, cu intensificari la munte si local si temporar si in restul teritoriului. In primele ore ale diminetii in est si sud-est va mai fi ceata.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 4...5 grade. Cerul se va innora treptat, iar noaptea temporar va ploua slab. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari. In primele ore ale diminetii vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara - joi

Valorile termice vor continua sa creasca fata de ziua anterioara, caracterizand o vreme mai calda decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica, chiar deosebit de calda in regiunile nordice, vestice si centrale. Ziua, cerul va fi variabil cu innorari temporare in estul si in sud-estul teritoriului, unde pe arii restranse va ploua slab, in timp ce in cursul noptii nebulozitatea se va accentua treptat in jumatatea sudica a tarii, insa ploile, de altfel neinsemnate cantitativ, isi vor face aparitia izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in prima parte a intervalului in Banat, Moldova si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 22 de grade, usor mai mici pe litoral, iar cele minime se vor incadra intre 1 si 11 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica, inregistrandu-se astfel o maxima in jurul valorii de 17 grade, respectiv o minima de 7...8 grade. Cerul va avea innorari si mai ales in cursul noptii, trecator vor fi posibile ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat.
23 martie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.