Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste. Prognoza meteo 21-23 martie 2015

Vremea se incalzeste. Prognoza meteo 21-23 martie 2015

Vremea in tara - sambata

Sambata vremea se prezinta preponderent frumoasa in timp ce procesul de incalzire va fi resimtit in toate regiunile din tara. Cerul va fi variabil si senin, insa in prima pate a zilei se vor semnala innorari in Dobrogea, unde vor cadea ploi slabe pe arii restranse.

Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in timpul zilei in sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa intre 6 si 15 grade, iar minimele intre -5 si 4 grade, usor mai coborate in depresini. Spre orele diminetii, in zonele joase de relief, pe arii restranse vor fi conditii de producere a cetii. 

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de 0...1 grad, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - duminica

In jumatatea sudica a tarii valorile termice vor continua sa creasca, vremea devenind mai calda decat in mod normal pentru aceasta data din an. Cerul se va innora in nordul, nord-estul, apoi si in centrul teritoriului, unde mai ales dupa-amiaza si in cursul noptii, local se vor semnala precipitatii slabe. Vor fi ploi, dar in jumatatea nordica a Moldovei si trecator in estul Transilvaniei, noaptea, acestea se vor transforma treptat in lapovite si ninsori. 

La munte, in special in Carpatii Orientali vor fi mai ales ninsori si se va depune strat nou de zapada. In celelalte regiuni innorarile vor fi temporare si doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe spre sfarsitul intervalului. Vantul se va intensifica treptat incepand cu orele serii in Moldova, Dobrogea si in cea mai mare parte a Munteniei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 grade in Maramures si nordul Moldovei si 17 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre -5 si 5 grade.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va fi predominant frumoasa si va deveni mai calda decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. Vantul va sufla slab pana la moderat in cursul zilei, dar se va intensifica treptat noaptea. Temperatura maxima va fi de 15...16 grade, iar cea minima de 1...3 grade.

Vremea in tara - luni

Vremea se va raci in regiunile extracarpatice, unde valorile termice diurne se vor situa sub mediile multianuale specifice acestei perioade. In cursul zilei cerul va fi variabil, cu innorari temporare in centrul, sudul si sud-vestul tarii, dar numai izolat in primele ore vor fi precipitatii slabe predominant sub forma de ploaie. In zonele de munte, pe arii restranse vor mai fi ninsori slabe. 

Noaptea cerul va deveni mai mult senin in toata tara. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului in regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, cu cele mai scazute valori in nordul Moldovei, iar cele minime se vor situa intre -8 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 3 grade in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - luni

Vremea se va raci, astfel temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar minima va fi de -2...0 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in cursul zilei, cand si vantul va mai prezenta unele intensificari
20 martie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.