Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Afla daca in orasul tau se va vedea eclipsa. Prognoza meteo 20-22 martie 2015

Afla daca in orasul tau se va vedea eclipsa. Prognoza meteo 20-22 martie 2015

Vremea in tara - vineri  

In jumatatea estica a teritoriului vremea va fi preponderent inchisa si va continua sa fie rece pentru aceasta perioada calendaristica. Mai ales pe parcursul zilei se vor inregistra precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si trecator ninsoare in Dobrogea, Moldova si local in Muntenia, iar in Carpatii Orientali si in Carpatii Meridionali vor cadea ninsori slabe.

In restul tarii cerul va fi variabil, iar temperaturile diurne se vor situa in apropierea celor normale pentru aceasta data. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in regiunea montana si temporar in sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 3 si 12 grade, iar minimele intre -6 si 3 grade. 

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea se va mentine mai rece decat ar fi normal pentru aceasta data, cerul va fi mai mult noros si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima de 0...2 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi in general frumoasa, iar procesul de incalzire se va resimti in toate zonele. Cerul va fi variabil la senin, dar cu unele innorari in prima parte a zilei in Dobrogea, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, ziua, in sud-estul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 15 grade, iar cele minime intre -5 si 4 grade, usor mai coborate in depresiuni. Spre dimineata, in zonele joase de relief, pe arii restranse va fi ceata.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de 0...1 grad, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - duminica

In jumatatea sudica a tarii valorile termice vor continua sa creasca, vremea devenind mai calda decat in mod normal pentru aceasta data din an. Cerul se va innora in nordul, nord-estul, apoi si in centrul teritoriului, unde mai ales dupa-amiaza si in cursul noptii, local se vor semnala precipitatii slabe. Vor fi ploi, dar in jumatatea nordica a Moldovei si trecator in estul Transilvaniei, noaptea, acestea se vor transforma treptat in lapovite si ninsori. 

La munte, in special in Carpatii Orientali vor fi mai ales ninsori si se va depune strat nou de zapada. In celelalte regiuni innorarile vor fi temporare si doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe spre sfarsitul intervalului. Vantul se va intensifica treptat incepand cu orele serii in Moldova, Dobrogea si in cea mai mare parte a Munteniei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 grade in Maramures si nordul Moldovei si 17 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre -5 si 5 grade.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va fi predominant frumoasa si va deveni mai calda decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. Vantul va sufla slab pana la moderat in cursul zilei, dar se va intensifica treptat noaptea. Temperatura maxima va fi de 15...16 grade, iar cea minima de 1...3 grade.
19 martie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.