Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea continua sa fie rece. Prognoza meteo 19-21 martie 2015

Vremea continua sa fie rece. Prognoza meteo 19-21 martie 2015

Vremea in tara - joi 

Joi, in regiunea vestica a tarii dar si in sud-est cerul va fi partial noros iar pe arii restranse vor cadea precipitatii slab insemnate cantitativ. In restul zonelor din tara, innorarile vor predomina pe parcursul zilei si vor cadea precipitatii sub forma de lapovita, ploaie si ninsoare in Moldova, Transivania si Oltenia si mai ales ploi in Muntenia. 

In regiunile montane va continua sa ninga. La orele noptii, precipitatiile se vor restrange spre regiunea de nord-est si vor fi predominant sub forma de ninsoare. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in regiunea montana. Temperaturile se vor situa in apropierea mediilor climatologice specifice acestei perioade doar in vestul tarii, in timp ce in restul teritoriului vremea va fi mai rece decat in mod normal pentru cea de-a doua decada a lunii martie. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 2 si 11 grade, iar minimele intre -8 si 1 grad. 

Vremea in Bucuresti - joi

Cerul va fi mai mult noros, iar valorile de temperatura se vor situa sub cele normale ale perioadei. Temporar va ploua in cursul zilei, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 6...7 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.

Vremea in tara - vineri

In jumatatea de est a tarii vremea va fi in general inchisa si se va mentine rece pentru data din calendar. Vor fi precipitatii sub forma de ploaie si lapovita in Moldova, Dobrogea si estul Munteniei, iar in zona Carpatilor Orientali vor predomina ninsorile.
 
In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de normal. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si temporar in sud-est. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -6 si 3 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea se va mentine mai rece decat ar fi normal pentru aceasta data, cerul va fi innorat si temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 6...8 grade, iar cea minima de 0...2 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi in general frumoasa, iar procesul de incalzire se va resimti in toate zonele. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in prima parte a zilei in regiunile sud-estice, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua in Dobrogea.
 
Temperaturile maxime vse vor incadra intre 7 si 15 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade, mai coborate in depresiuni, pana in jurul a -8 grade in cele din estul Transilvaniei. Spre dimineata, in zonele joase de relief, pe arii restranse va fi ceata.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de 0...1 grad, mai scazuta in zona preoraseneasca.
18 martie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.