Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste usor. Prognoza meteo 17-19 martie 2015

Vremea se raceste usor. Prognoza meteo 17-19 martie 2015

Vremea in tara - marti

Marti, valorile termice se vor situa peste mediile climatologice in vestul si nord-vestul tarii. Astfel, in aceste regiuni vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica. In restul zonelor din tara temperaturile diurne vor inregistra o usoara scadere, devenind astfel apropiate de normele climatologice. Pe parcursul zilei cerul va fi preponderent senin, insa treptat, de la orele serii, in regiunea estica si sud-estica a teritoriului innorarile vor capata un caracter accentuat, iar spre finalul zilei, pe arii restranse se vor inregistra precipitatii mixte slabe.
 
Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana, Dobrogea, iar ziua in sudul tarii. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 4 grade pe litoral si 17 grade in Dealurile de Vest. Minimele termice vor fi cuprinse intre minus 6 si 3 grade, mai scazute in depresiuni, spre minus 9 grade Celsius. 

Vremea in Bucuresti - marti

Vremea va fi in general frumoasa, dar se va raci usor. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari spre sfarsitul intervalului. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in cursul zilei. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade, iar cea minima va fi de -3...-1 grad.

Vremea in tara - miercuri

Vremea va continua sa se raceaca, devenind normala din punct de vedere termic in vest, nord-vest si partial in centru, in timp ce in restul teritoriului valorile termice vor fi mai scazute decat normele climatologice specifice perioadei. Cerul va fi noros in regiunile sudice, estice si centrale, unde se vor semnala precipitatii slabe, sub forma de ninsoare la munte, mixte in Moldova, Dobrogea, Muntenia si pe arii restranse in Transilvania si predominant ploi in Oltenia.
 
In restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vantul va prezenta intensificari indeosebi ziua, in zona montana, precum si in jumatatea estica a tarii, cu viteze mai mari in sudul Moldovei, Baragan si Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 11 grade, iar cele minime se vor incadra intre -5 si 2 grade.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va continua sa se raceasca, astfel ca temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade. Cerul va fi noros si temporar se vor semnala precipitatii slabe, predominant ploi ziua si mixte in cursul noptii. Vantul va prezenta intensificari indeosebi in prima parte a intervalului. Temperatura minima va fi de -2...0 grade.

Vremea in tara - joi

Nebulozitatea va persista in jumatatea estica a tarii, unde se vor semnala precipitatii mixte. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si, cu precadere in prima parte a intervalului, pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie. La munte va ninge. Vantul va prezenta intensificari in zona montana, iar in timpul noptii si in regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 11 grade, iar cele minime se vor incadra intre -6 si 4 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Cerul va prezenta innorari si, temporar, se vor semnala precipitatii mixte, slabe cantitativ. Vantul va avea intensificari, mai ales in timpul noptii. Temperatura maxima va fi de 6...7 grade, iar cea minima de 0...1 grad.
16 martie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.