Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in racire, ploi in Muntenia si Moldova

Vreme in racire, ploi in Muntenia si Moldova

Vreme in racire, ploi in Muntenia si Moldova

Astazi, vremea se va raci in toata tara. Cerul va fi predominat noros si va ploua semnificativ in Muntenia si Moldova. In aceste zone, cantitatile de apa ar putea trece peste 15 l/mp, iar in Carpatii Orientali se vor situa intre  25 - 30 l/mp.
In restul tarii, cerul va fi acoperit cu nori temporar, iar ploile vor cadea local mai ales dupa amiaza. Ploile vor avea aspect de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice. De asemenea, sunt conditii reale de formare a grindinei.
In zona montana, la altitudini inalte, precipitatiile vor cadea forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari in estul tarii, iar in zonele de munte va bate tare.
Maximele de astazi se incadreaza intre 10 si 19 grade Celsius, iar minimele intre 0 si 7 grade Celsius. 

Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 21 martie 2007

21 martie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.