Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana luni. Prognoza meteo 14-16 martie 2015

Vremea pana luni. Prognoza meteo 14-16 martie 2015

Vremea in tara - sambata

Cerul continua sa fie innorat si sambata. Temporar si pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe pe parcursul zilei in majoritatea regiunilor din tara. Noaptea, precipitatiile vor cadea cu precadere in regiunile sudice si estice ale tarii. In zona montana acestea vor fi mixte, in timp ce in rest vor cadea precipitatii sub forma de ploaie si burnita. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in regiunea Dobrogei si a Baraganului. Temperaturile maxime se vor situa intre 8 si 13 grade, iar minimele termice vor fi cuprinse intre -1 si 6 grade. Izolat vor fi conditii de producere a cetii. 

Vremea in Bucuresti - sambata

Cerul va prezenta innorari si va ploua slab, mai ales in cursul noptii. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 11...12 grade, iar cea minima de 4...5 grade.

Vremea in tara - duminica

Cerul va fi variabil in nord-vest, unde valorile termice diurne vor creste usor, dar va avea innorari in celelalte regiuni, unde local, indeosebi in cursul zilei, va ploua slab. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8...9 grade, izolat, in sud si est si 14...15 grade in vest, centru si nord-vest, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 6 grade. Izolat vor fi conditii de ceata in zonele joase.

Vremea in Bucuresti - duminica

Cerul va continua sa prezinte innorari si temporar, in cursul zilei, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 11...12 grade, iar cea minima de 3...4 grade.

Vremea in tara - luni

Vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice diurne vor fi in crestere usoara in majoritatea zonelor tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare ziua in regiunile sudice si estice, unde doar izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 17 grade, iar cele minime intre -3 si 6 grade, mai coborite in depresiuni. Izolat vor fi conditii de ceata in zonele joase.

Vremea in Bucuresti - luni

Valorile termice diurne vor fi in crestere usoara, astfel ca maxima va fi de 13...14 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul zilei, cand vor fi conditii ca trecator sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 1...3 grade.
13 martie 2015




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.