Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea in weekend. Prognoza meteo 13-15 martie 2015

Vremea in weekend. Prognoza meteo 13-15 martie 2015

Vremea in tara - vineri

La sfarsitul acestei saptamani cerul va fi temporar noros. Pe parcursul zilei vor cadea precipitatii slabe sub forma de ploaie in vestul, nord-vestul tarii si pe arii restranse in celelalte regiuni, si preponderent ninsori in zona montana. Vantul va bate slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 grade in nordul Moldovei si 14 grade in Muntenia. Minimele termice vor fi cuprinse intre -1 si 6 grade, usor mai scazute in regiunea de est a Transilvaniei. 

Vremea in Bucuresti - vineri 

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in timpul zilei, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade.

Vremea in tara - sambata

Cerul va continua sa prezinte innorari si temporar, pe arii restranse, se vor semnala precipitatii slabe, ziua in majoritatea regiunilor, iar noaptea mai ales in sudul si in estul teritoriului. Acestea vor fi mixte la munte si sub forma de ploaie si burnita in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Baragan si Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 13 grade, iar cele minime se vor incadra intre -1 si 6 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

Vremea in Bucuresti - sambata

Cerul va prezenta innorari si va ploua slab, mai ales in cursul noptii. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 11...12 grade, iar cea minima de 4...5 grade.

Vremea in tara - duminica

Cerul va fi variabil in nord-vest, unde valorile termice diurne vor creste usor, dar va avea innorari in celelalte regiuni, unde local, indeosebi in cursul zilei, va ploua slab. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8...9 grade, izolat, in sud si est si 14...15 grade in vest, centru si nord-vest, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 6 grade. Izolat vor fi conditii de ceata in zonele joase.

Vremea in Bucuresti - duminica

Cerul va continua sa prezinte innorari si temporar, in cursul zilei, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 11...12 grade, iar cea minima de 3...4 grade.
12 martie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.