Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana sambata in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 12-14 martie 2015

Vremea pana sambata in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 12-14 martie 2015

Vremea in tara - joi
Joi, in nordul, vestul si centrul teritoriului temperaturile diurne vor fi in scadere in comparatie cu ziua de miercuri. Astfel, din punct de vedere termic, vremea va deveni normala pentru aceasta perioada a anului, desi in sudul si sud-estul tarii, valorile termice se vor situa putin peste mediile climatologice normale. Cerul va fi preponderent noros iar mai ales pe parcursul zilei va ploua in jumatatea vestica a tarii si pe arii restranse in rest.

In regiunea estica a Transilvaniei dar si in zona de deal a Moldovei precipitatiilr vor fi mixte, in timp ce la munte vor predomina ninsori.e Izolat, cantitatile de precipitatii pot depasi 10-15 l/mp. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in nordul, vestul si sud-vestul teritoriului. Astfel, temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 4 si 12 grade, iar minimele termice vor fi cuprinse intre -2 si 5 grade. 

Vremea in Bucuresti - joi
Regimul termic va fi usor mai ridicat decat normalul perioadei. Cerul va fi mai mult noros si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade.

Vremea in tara - vineri
Cerul va fi temporar noros si se vor semnala precipitatii, cu precadere ziua, local in sud-vestul si nord-estul tarii si pe spatii mai restranse in celelalte regiuni. Acestea vor fi sub forma de ploaie, exceptand zona montana unde va ninge. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 13 grade, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 5 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri
Cerul va fi temporar noros si trecator vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade, iar cea minima va fi de 1...2 grade.

Vremea in tara - sambata 
Cerul va continua sa prezinte innorari si temporar, pe spatii restranse, se vor semnala precipitatii slabe, ziua in majoritatea regiunilor, iar noaptea mai ales in sud si est. Acestea vor fi mixte la munte si sub forma de ploaie si burnita in restul zonelor. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 14 grade, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 5 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata
Cerul va continua sa prezinte temporar innorari si trecator, indeosebi in partea a doua a intervalului, vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 11...12 grade, iar cea minima de 2...4 grade
11 martie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.