Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana vineri in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 11-13 martie 2015

Vremea pana vineri in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 11-13 martie 2015

Vremea in tara - miercuri

La mijlocul acestei saptamani vremea continua sa fie putin mai calda decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica, mai ales in jumatatea de vest a tarii. Temperaturile maxime se vor situa intre 5 si 14 grade, in timp ce minimele vor fi cuprinse intre -1 si 5 grade. 

Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile sudice estice dar si in centrul tarii. Se vor semnala ploi in Dobrogea, Moldova si local in Muntenia, in timp ce in Carpatii Orientali si pe arii restranse din Carpatii Meridionali vor cadea precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.
 
La orele serii si pe parcursul noptii, nebulozitatea stratiforma se va accentua in toate regiunile din tara si va ploua in vestul centrul si nordul tarii si pe arii restranse in rest. In regiunea de est a Transilvaniei si in zona de deal a Moldovei precipitatiile vor fi mixte. In regiunea montana vor predomina ninsorile si se va depune un nou strat de zapada. Cantitatile de precipitatii vor depasi 10-15 l/mp. Vantul va bate slab si moderat. 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Miercuri, vremea va fi usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si trecator vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade.

Vremea in tara - joi

Joi, in vest, nord si centru valorile termice diurne vor marca o scadere, astfel ca vremea va deveni normala din punct de vedere termic pentru aceasta data, in timp ce in sud si sud-est se va mentine usor mai cald. Cerul va fi mai mult noros si indeosebi ziua va ploua in jumatatea de vest a tarii si pe arii mai restranse in rest.
 
In estul Transilvaniei si in zona deluroasa a Moldovei, precipitatiile vor fi mixte, iar la munte vor predomina ninsorile. Izolat, cantitatile de apa mai pot depasi 10...15 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in nordul, vestul si extremitatea de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade, iar cele minime se vor incadra intre -2 si 5 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Regimul termic va fi usor mai ridicat decat normalul perioadei, mai ales la valorile nocturne. Innorarile vor fi mai accentuate seara si noaptea cand temporar va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 3...4 grade.

Vremea in tara - vineri

Cerul va fi mai mult noros si temporar, indeosebi in prima parte a intervalului, local vor cadea precipitatii, in general slabe cantitativ, in majoritatea regiunilor. Acestea vor fi sub forma de ploaie, exceptand zona montana unde va ninge, precum si Maramuresul, nordul Moldovei si Transilvania, unde izolat si trecator se vor semnala si lapovite sau ninsori. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua in extremitatea sud-vestica a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 12 grade, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 4 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri

Cerul va fi mai mult noros si trecator va ploua slab, indeosebi in prima parte a intervalului. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 9...10 grade, iar cea minima de 2...3 grad.
10 martie 2015




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.