Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calda la inceputul saptamanii. Vremea pana joi in tara si in Bucuresti

Vreme calda la inceputul saptamanii. Vremea pana joi in tara si in Bucuresti

Vremea in tara - marti

In a doua zi a saptamanii, in regiunile de sud si sud-est, temperaturile diurne se vor situa in preajma valorilor normale pentru aceasta perioada. In restul tarii, vremea va fi calda. Asadar, temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 4 grade Celsius in Oltenia si 15 grade Celsius in Maramures. Cerul va prezenta innorari temporare, exceptie facand regiunea de nord-vest a tarii, unde in prima jumatate a zilei cerul va fi variabil. 

Pe arii restranse din Oltenia si izolat in restul tarii vor cadea precipitatii slabe cantitativ. In Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali, local se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari temporare in sud-estul tarii si pe crestele montane. Temperaturile minime ale zilei se vor situa intre -5 si 4 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, spre -9 grade. In zonele joase din tara, la orele diminetii si noaptea vor fi conditii de producere a cetii. 

Vremea in Bucuresti - marti

Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros si trecator, in cursul zilei, este posibil sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 1 grad.

Vremea in tara - miercuri

In majoritatea regiunilor vremea va fi usor mai calda decat ar fi normal pentru aceasta data, maximele termice urmand a se incadra intre 6 si 13 grade, iar cele minime intre -2 si 4 grade. Cerul va avea innorari, mai accentuate seara si noaptea si vor cadea precipitatii slabe, mixte, la munte si sub forma de ploaie, local in est, nord si centru si pe arii restranse in restul teritoriului. 

In a doua partea a noptii, lapovite si fulguieli se vor semnala si in partea de est a Transilvaniei, iar in Carpatii Orientali vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Dimineata, in zonele joase de relief, izolat va fi ceata.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va avea innorari, mai accentuate noaptea, iar spre dimineata vor fi conditii de ploaie, slaba cantitativ. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 10...11 grade, iar cea minima de 2...3 grade.

Vremea in tara - joi

In vest, nord si centru, valorile termice diurne vor marca o scadere, astfel ca vremea va deveni normala din punct de vedere termic pentru aceasta data calendaristica, in timp ce in sud si sud-est se va mentine in general usor mai calda decat ar fi normal. Innorarile vor persista la scara intregii tari si temporar va ploua in majoritatea regiunilor. 

In zona montana vor predomina ninsorile, ce vor fi mai importante cantitativ in nordul Carpatilor Orientali, iar spre sfarsitul intervalului se vor semnala lapovite si ninsori si in nordul Moldovei, Maramures si Transilvania. 

Izolat, cu precadere in Moldova si la munte, se vor cumula cantitati de apa mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari mai ales in cursul zilei in nordul, vestul si extremitatea de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 13 grade, iar cele minime se vor incadra intre -2 si 5 grade.

Vremea in Bucuresti - joi 

Regimul termic va fi usor mai ridicat decat normalul perioadei, mai ales la valorile nocturne. Innorarile vor fi mai accentuate seara si noaptea cand temporar va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 3...4 grade.
9 martie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.