Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana luni in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 7-9 martie 2015

Vremea pana luni in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 7-9 martie 2015

Vremea in tara - sambata

Sambata, in regiunile de sud si sud-est a teritoriului, vremea continua sa fie rece si preponderent inchisa. Mai ales in prima parte a zilei, in Muntenia si in Oltenia, indeosebi in regiunea sudica a acestor regiuni se vor inregistra precipitatii sub forma de ninsoare, in timp ce in Dobrogea, local, se vor inregistra ploi si lapovita. 

Vantul va avea unele intensificari in regiunile sudice si sud-estice, unde la rafala vitezele vor depasi 50-55 km/h. In celelalte regiuni din tara temperaturile maxime vor fi apropiate de valorile termice specifice acestei perioade, cerul va fi variabil, in timp ce in Moldova si in zona montana izolat se vor semnala fulguieli.
 
Temperaturile maxime diurne se vor situa intre 1..2 grade in sudul extrem al Olteniei si in sud-estul Transilvaniei si 9-10 grade in Banat si Crisana. Minimele termice se vor incadra intre -8 si 2 grade, mai coborate in depresiunile intramontane din Carpatii Orientali, pana spre -12 grade. 

Vremea in Bucuresti - sambata

Sambata,  vremea se va mentine rece si in general inchisa. Se vor semnala precipitatii, predominant sub forma de ninsoare, indeosebi in prima parte a zilei. Vantul va continua sa prezinte intensificari, cu viteze ce vor depasi la rafala 45...50 km/h, in special dimineata. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minima va fi de 0...1 grad.

Vremea in tara - duminica

Duminica, regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale pentru prima decada a lunii martie in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari in sudul extrem si in sud-vest, unde pe arii restranse vor mai fi precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea si la munte. 

Temperaturile maxime se vor incadra intre 3 si 11 grade, posibil usor mai scazute in sudul extrem al Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre -7 si 2 grade, mai mici in depresiuni, spre -1 grad. Izolat, dimineata si noaptea, va fi ceata.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea se va mentine rece pentru aceasta perioada. Cerul va avea innorari si trecator vor fi conditii de precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla in general moderat ziua, apoi va slabi in intensitate. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -2...0 grade.

Vremea in tara - luni

Valorile termice diurne vor creste usor, astfel incat vremea va fi apropiata de regimul normal pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sud si sud-est, unde doar izolat in cursul zilei vor fi fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 11 grade, iar cele minime se vor incadra intre -10 grade in estul Transilvaniei si 1...2 grade in Delaurile de Vest si pe litoral.

Vremea in Bucuresti - luni

Vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea minima va fi de -3...-1 grade.
6 martie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.