Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste. Prognoza meteo 5-7 februarie 2015

Vremea se raceste. Prognoza meteo 5-7 februarie 2015

Vremea in tara - joi

Joi, vremea se va raci in comparatie cu ziua de miercuri si va fi inchisa. Se vor inregistra precipitatii, in cursul zilei mai ales in jumatatea de vest a teritoriului, iar la orele serii si noaptea in toate regiunile din tara. Precipitatiile vor fi sub forma de ploaie in Dobrogea, predominant ploaie in sudul Olteniei, al Moldovei dar si in zona de campie a Munteniei. 

In celelalte regiuni din tara precipitatiile vor fi mixte in prima parte a zilei, iar apoi preponderent ninsori. Cantitatile de precipitatii, pe arii restranse, vor fi insemnate, mai ales in sud-vestul tarii si in zonele de deal si de munte. Temporar, vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in majoritatea regiunilor din tara, dar cu precadere pe crestele montane si in sudul tarii. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 2 si 10 grade, iar minimele vor fi cuprinse intre -5 si 5 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi inchisa, iar spre seara si in cursul noptii va ploua in general moderat cantitativ. Vantul va prezenta intensificari. Temperatura maxima, mai scazuta decat in ziua precedenta, va fi de 8...9 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 2 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea se va mentine inchisa si va continua sa se raceasca, astfel incat valorile diurne vor deveni mai coborate decat in mod normal la aceasta data in mare parte din tara. Pe arii extinse vor cadea precipitatii, sub forma de ninsoare in zona montana, predominant ninsori in Maramures, Transilvania, Moldova, in zonele deluroase din restul teritoriului, ploi in Dobrogea si mixte in celelalte regiuni. 

Local cantitatile de apa vor fi insemnate in sudul, estul teritoriului si pe arii restranse in centru. Vantul va prezenta intensificari in majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare, viscolind si spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 1 si 9 grade, iar cele minime se vor incadra intre -4 grade in depresiuni si 5 grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea se va mentine inchisa si va continua sa se raceasca. Temporar vor cadea precipitatii, in general moderate cantitativ, sub forma de ploaie, iar in partea a doua a noptii si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de 0...2 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi rece pentru aceasta perioada si se va mentine inchisa in cea mai mare parte a tarii. Temporar vor cadea precipitatii, predominant sub forma de ninsoare in sudul si estul tarii, local in centru si pe arii restranse in celelalte regiuni. Exceptie va face Dobrogea unde precipitatiile vor fi mixte. Vantul va mai avea unele intensificari in regiunile estice, sud-estice, vestice si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 7 grade, iar cele minime se vor incadra intre -6 si 2 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi rece pentru aceasta perioada si se va mentine inchisa. Trecator vor cadea precipitatii mai ales sub forma de ninsoare. Vantul va avea unele intensificari, ziua. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minima va fi de -2...0 grade.
4 martie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.