Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Miercuri vreme calda, de joi vremea se raceste. Prognoza meteo 4-6 martie 2015

Miercuri vreme calda, de joi vremea se raceste. Prognoza meteo 4-6 martie 2015

Vremea in tara - miercuri

Miercuri vremea continua sa ramana calda pentru aceasta perioada a anului. In cursul zilei cerul va fi variabil, cu unele innorari cu caracter temporar in jumatatea vestica a teritoriului. Izolat, spre seara, se vor semnala precipitatii mixte slabe cantitativ in Maramures si posibil in nordul Moldovei si a Crisanei, dar si in zona Carpatilor Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali. 

Vantul va bate usor si moderat, cu unele intensificari in regiunea Dobrogei, in Crisana, sudul Banatului, Oltenia si pe crestele montane. In cursul noptii innorarile se vor accentua treptat in intreaga tara. Vor cadea precipitatii, predominant sub forma de ploaie in Oltenia, mixte in Banat si izolat in Crisana si posibil in Transilvania si Muntenia. La munte, local, vor predomia ninsorile. Temperaturile maxime ale zilei la nivelul intregii tari se vor situa intre 6 si 13 grade, iar minimele vor fi cuprinse intre -5 si 4 grade, usor mai scazute in depresiuni. 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, mai mult noros seara si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 11...12 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi inchisa si se va raci fata de intervalul precedent, mai ales la valorile diurne. Vor cadea precipitatii, ziua mai ales in jumatatea de vest a tarii, iar seara si noaptea  in toate regiunile. Acestea vor fi sub forma de ploaie in Dobrogea, predominant sub forma de ploaie in sudul Olteniei, al Moldovei si in zona de campie a Munteniei, in timp ce in restul teritoriului vor fi mixte in prima parte a intervalului, apoi mai ales ninsori. 

Cantitatile de apa, pe arii restranse, vor fi importante, mai ales in sud-vestul tarii, la deal si la munte. Temporar vantul va prezenta intensificari in majoritatea regiunilor, dar cu precadere in sud si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade, iar cele minime se vor incadra intre -5 si 5 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi inchisa, iar spre seara si in cursul noptii va ploua in general moderat cantitativ. Vantul va prezenta intensificari. Temperatura maxima, mai scazuta decat in ziua precedenta, va fi de 8...9 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 2 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea se va mentine inchisa si va continua sa se raceasca, astfel incat valorile diurne vor deveni mai coborate decat in mod normal la aceasta data in mare parte din tara. Pe arii extinse vor cadea precipitatii, sub forma de ninsoare in zona montana, predominant ninsori in Maramures, Transilvania, Moldova, in zonele deluroase din restul teritoriului, ploi in Dobrogea si mixte in celelalte regiuni. 

Local cantitatile de apa vor fi insemnate in sudul, estul teritoriului si pe arii restranse in centru. Vantul va prezenta intensificari in majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare, viscolind si spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 1 si 9 grade, iar cele minime se vor incadra intre -4 grade in depresiuni si 5 grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea se va mentine inchisa si va continua sa se raceasca. Temporar vor cadea precipitatii, in general moderate cantitativ, sub forma de ploaie, iar in partea a doua a noptii si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de 0...2 grade.
3 martie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.