Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calda, dar schimbatoare. Prognoza meteo 3-5 martie 2015

Vreme calda, dar schimbatoare. Prognoza meteo 3-5 martie 2015

Vremea in tara - marti

In a doua zi a acestei saptamani, temperaturile diurne vor marca o scadere in vestul, nordul si centrul tarii. Totusi, valorile termice se vor situa peste mediile climatologice specifice datei, mai ales in sudul si sud-estul tarii, unde vremea continua sa fie deosebit de calda pentru aceasta data calendaristica. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 4 si 15 grade, usor mai ridicate in Muntenia. 

Pe parcursul zilei cerul va fi innorat in special in nordul si centrul tarii, unde local vor cadea precipitatii slabe sub forma de lapovita si ninsoare, iar trecator si pe arii mai restranse si precipitatii sub forma de ninsoare. 

In orele diminetii, in regiunea Dobrogei se vor semnala ploi. Pe parcursul noptii cerul se va degaja treptat, iar temperaturile minime se vor apropia de mediile normale ale acestei perioade, situandu-se intre -6 si 3 grade, usor mai scazute in zona depresionara. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari temporare in majoritatea regiunilor din tara. La rafala, vitezele vor depasi local 50 km/h, iar la munte, in special in Muntii Banatului si pe crestele Carpatilor Meridionali vantul va sufla tare, cu peste 70 km/h. 

Vremea in Bucuresti - marti


Valorile termice diurne se vor mentine peste mediile climatologice specifice datei, cu o maxima in jur de 16 grade. Vantul  va sufla in general moderat, cu intensificari in cursul zilei. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Temperatura minima va fi de 1...2 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - miercuri

Miercuri, in cursul zilei vremea va fi in general frumoasa si calda, cu un cer variabil si maxime termice cuprinse intre 6 si 13 grade. Noaptea, innorarile se vor extinde treptat dinspre sud-vestul tarii.
 
Vor cadea precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie, local in Banat si Oltenia si izolat in Crisana, Muntenia si Transilvania si predominant ninsoare in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare la munte. Temperaturile minime se vor situa intre -4 si 4 grade, mai scazute in depresiuni.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Ziua, vremea va fi in general frumoasa si usor mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, dar se va innora treptat incepand de dupa-amiaza, iar spre sfarsitul noptii vor fi conditii ca trecator sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade, iar cea minima va fi de 1...3 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi inchisa si se va raci fata de intervalul precedent, mai ales la valorile diurne, in toate regiunile. Pe arii extinse vor cadea precipitatii, sub forma de ploaie in Dobrogea, ploi, dar trecator si lapovita si ninsori in Muntenia, iar in celelalte regiuni acestea vor fi mixte ziua si predominant ninsoare in cursul noptii.
 
La munte va ninge. In special in jumatatea de sud a teritoriului cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale in regiunile sudice si in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 9 grade, iar cele minime se vor incadra intre -5 si 5 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi inchisa si se va raci, mai ales la valorile diurne. Temporar vor fi precipitatii, indeosebi sub forma de ploaie, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 5...7 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 1 grad.
2 martie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.