Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana luni in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 28 februarie - 2 martie 2015

Vremea pana luni in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 28 februarie - 2 martie 2015

Vremea in tara - sambata

Sambata vremea continua sa fie calda pentru ultima zi a lunii februarie. Valorile termice diurne se vor incadra intre 8 si 16 grade, iar minimele se vor situa intre -1 si 6 grade. Cerul va fi temporar noros iar trecator se vor inregistra ploi slabe, local in sud-vestul si sudul tarii si izolat in rest. 

Pe crestele montane se vor inregistra precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in regiunea Baraganului, sudul Moldovei dar si in Dobrogea. La orele diminetii si in cursul noptii, pe arii restranse din zonele joase din tara se va semnala ceata.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va mentine calda, astfel incat temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de 4...5 grade. Cerul va fi temporar noros, dar numai trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara - duminica

Desi valorile termice vor marca o scadere usoara, in special in regiunile nord-vestice si de sud-est, vremea se va mentine calda pentru inceputul lunii martie, astfel incat temperaturile maxime se vor situa intre 7 si 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 6 grade. 

Cerul va avea innorari temporare si local va ploua slab in jumatatea de nord-vest a tarii, mai ales seara si noaptea, in timp ce pe crestele montane inalte se vor semnala precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare. In restul teritoriului, ploi slabe sau burnita vor fi prezente numai izolat. Pe spatii restranse se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat.

Vremea in Bucuresti - duminica

Desi valorile termice diurne vor marca o scadere usoara, vremea se va mentine calda pentru inceputul lunii martie, cu o maxima termica ce se va situa in jurul valorii de 12 grade si o minima de 3...4 grade. Cerul va fi temporar noros si trecator, in prima parte a zilei, vor fi conditii de ploaie slaba sau burnita, dar si de ceata, in special spre sfarsitul intervalului. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Vremea in tara - luni

Vremea va fi in continuare calda pentru inceput de martie, astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade. Cerul va avea innorari temporare ziua si pe arii restranse se vor semnala ploi slabe sau burnita, indeosebi in nordul si estul teritoriului. 

Spre seara si noaptea innorarile se vor accentua treptat, incepand din regiunile vestice si va ploua in vestul, centrul si nordul tarii si local in rest. La munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane, iar noaptea si in sud-vest si centru. Dimineata si noaptea, indeosebi in zonele joase din sud si est, izolat va fi ceata.

Vremea in Bucuresti - luni

Vremea va fi in continuare calda pentru inceput de martie, cu o maxima termica de 14...15 grade si o minima de 2...4 grade. Cerul va avea innorari, mai accentuate noaptea cand, va ploua. In special in orele diminetii vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat.
27 februarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.