Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calda in weekend. Prognoza meteo 27 februarie - 1 martie 2015

Vreme calda in weekend. Prognoza meteo 27 februarie - 1 martie 2015

Vremea in tara - vineri

La sfarsitul acestei saptamani temperaturile diurne vor fi mai ridicate in comparatie cu ziua de joi. Astfel, valorile termice se vor situa intre 8 si 17 grade Celsius, iar minimele termice se vor incadra intre 0 si 7 grade, usor mai scazute in zona depresionara. Cerul va fi temporar noros iar pe arii relativ restrastranse, in cursul zilei in nordul tarii, iar noaptea in sud-vest si in sud va ploua slab. In zona montana inalta se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va bate slab si moderat. La orele diminetii si in cursul noptii, in zonele joase din tara, local vor fi conditii de producere a cetii. 

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari indeosebi pe parcursul noptii, cand trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 15 grade, iar cea minima de 4...5 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara - sambata

Vremea se va mentine calda, astfel incat temperaturile maxime se vor situa intre 7 si 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 6 grade. Cerul va fi temporar noros si trecator va ploua slab, local in sud-vest si izolat in rest, iar in zona inalta de munte vor mai fi si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va avea unele intensificari in sud-estul teritoriului. Dimineata si noaptea pe arii restranse in zonele joase se va semnala ceata.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va mentine deosebit de calda, astfel incat temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de 3...5 grade. Cerul va fi temporar noros si trecator este posibil sa ploua slab. Vantul va sufla in general moderat. Vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara - duminica

Desi valorile termice vor marca o scadere usoara in special in regiunile extracarpatice, vremea se va mentine calda pentru inceputul lunii martie, astfel incat temperaturile maxime se vor situa intre 6 si 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -2 si 7 grade.
 
Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de nord-vest a tarii unde, mai ales seara si noaptea, local va ploua slab, in timp ce pe crestele montane inalte se vor semnala precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, ploile sau burnita vor fi prezente numai izolat si pe spatii restranse va fi ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Vremea in Bucuresti - duminica

Desi valorile termice diurne vor marca o scadere usoara, vremea se va mentine calda pentru inceput de martie, cu o maxima termica ce se va situa in jurul valorii de 11 grade si o minima de 3...5 grade. Cerul va fi temporar noros, trecator vor fi conditii de ploaie slaba sau burnita, dar si de ceata, in special in orele diminetii. Vantul va sufla slab pana la moderat.
26 februarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.