Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 26-28 februarie. Vremea pana la sfarsitul lunii.

Prognoza meteo 26-28 februarie. Vremea pana la sfarsitul lunii.

Vremea in tara - joi

Joi vremea continua sa fie calda, valorile termice situandu-se peste mediile climatologice specifice acestei date. In sudul si sud-estul tarii vremea va fi deosebit de calda. In aceste zone temperaturile diurne vor fi in crestere in comparatie cu ziua de miercuri. In nordul, vestul si centrul tarii, nebulozitate3a stratiforma va persista iar temporar va ploua. In restul tarii, cerul va fi variabil si ploile vor aparea doar pe spatii restranse, mai ales in prima parte a zilei. 

In zona montana se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime ale zilei se vor incadra intre 5 si 17 grade Celsius, iar minimele termice vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade. Preponderent in cursul noptii, in zonele joase din sudul si estul tarii, izolat vor fi conditii de producere a cetii. 

Vremea in Bucuresti - joi

Valorile termice diurne vor fi in crestere fata de intervalul anterior, astfel incat vor caracteriza o vreme mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Temperatura maxima va fi de 13...15 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 1 grad. Cerul va mai avea unele innorari in prima parte a zilei cand vor fi conditii ca trecator sa ploua slab, dar va deveni variabil. Vantul va sufla slab si moderat. Noaptea vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara - vineri

Valorile termice diurne vor creste fata de intervalul anterior in vest, centru si nord, astfel incat vremea va fi mult mai calda decat in mod normal pentru sfarsitul lunii februarie, la nivelul intregii tari. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 6 grade, mai scazute in depresiuni, spre -5 grade. 

Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse va ploua slab, ziua in regiunile nord-vestice, iar in partea a doua a intervalului in sud si sud-vest. In zona montana inalta precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat. Dimineata si noaptea, in zonele joase, local va fi ceata.

Vremea in Bucuresti - vineri 

Vremea va fi deosebit de calda. Cerul va fi variabil, cu innorari pe parcursul noptii cand trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 14...16 grade, iar cea minima de 4...5 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara - sambata

Vremea se va mentine calda, astfel incat temperaturile maxime se vor situa intre 7 si 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 6 grade. Cerul va fi temporar noros si trecator va ploua slab, local in sud-vest si izolat in rest, iar in zona inalta de munte vor mai fi si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va avea unele intensificari in sud-estul teritoriului. Dimineata si noaptea pe arii restranse in zonele joase se va semnala ceata.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va mentine deosebit de calda, astfel incat temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de 3...5 grade. Cerul va fi temporar noros si trecator este posibil sa ploua slab. Vantul va sufla in general moderat. Vor fi conditii de ceata.
25 februarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.