Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine calda. Prognoza meteo 25-27 februarie 2015

Vremea se mentine calda. Prognoza meteo 25-27 februarie 2015

Vremea in tara - miercuri

La mijlocul acestei saptamani vremea continua sa fie calda. Temperaturile diurne se vor situa peste mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi innorat si va ploua in majoritatea regiunilor din tara. Aversele se vor semnala in special in cursul serii si al noptii in sudul si sud-vestul tarii, unde aversele vor fi insotite de descarcari electrice. 

Pe spatii relativ restranse, preponderent in zona de deal si de munte din Muntenia, Oltenia si Banat se vor inregistra cantitati de apa care vor depasi 15-20 l/mp. In zona montana precipitatiile vor fi mixte. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari temporare la munte si local in centrul si sudul tarii. Maximele zilei se vor situa intre 5 grade Celsius in nordul Moldovei si 14-15 grade in Lunca Dunarii. Temperaturile minime se vor situa intre 1 si 7 grade. Izolat vor fi conditii de producere a cetii. 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Valorile termice se vor mentine peste mediile climatologice specifice acestei date. Cerul va fi noros si temporar, mai ales seara si noaptea, va ploua, iar vantul va avea intensificari trecatoare. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade, iar cea minima va fi de 5...6 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi calda, chiar deosebit de calda in sud si sud-est. In vestul, centrul si nordul tarii, cerul va fi noros si va ploua pe arii extinse, iar in celelalte regiuni innorarile vor fi temporare si ploile, in general slabe cantitativ, se vor semnala local. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va avea unele intensificari in zona montana si, trecator si izolat, in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 16 grade in sudul Munteniei, iar cele minime se vor incadra intre -2 si 6 grade. Mai ales noaptea, in zonele joase din sud si est, se va semnala ceata.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in general frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta data calendaristica, astfel incat temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in primele ore ale intervalului si spre sfarsitul acestuia, cand temporar va ploua. Vantul va sufla moderat.

Vremea in tara - vineri

Vremea va fi in continuare mult mai calda decat in mod normal pentru sfarsitul lunii februarie, dar in general inchisa. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, pe arii mai extinse in sudul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 16 grade, iar cele minime se vor incadra in general intre 1 si 6 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi in continuare deosebit de calda pentru sfarsitul lunii februarie. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 13...14 grade, iar cea minima de 4...5 grade.
24 februarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.