Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana joi in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 24-26 februarie 2015

Vremea pana joi in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 24-26 februarie 2015

Vremea in tara - marti

Marti, vremea continua sa fie calda, chiar deosebit de calda in regiunile din interiorul arcului carpatic. Temperaturile maxime se vor situa intre 7 si 17 grade Celsius, iar minimele se vor incadra, in general, intre 1 si 7 grade Celsius. In regiunea de sud si est a tarii, cerul va fi preponderent noros si local se vor semnala ploi slabe si burnite. 

In celelalte regiuni din tara innorarile vor avea caracter temporar, in timp ce ploile se vor semnala doar izolat. In zona de munte, la altitudini de peste 1800 m, se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in regiunea Banatului. Pe arii restranse, in zonele joase din tara vor fi conditii de producere a cetii. 

Vremea in Bucuresti - marti

Vremea va fi mult mai calda decat ar fi normal in luna februarie, astfel ca temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar minima va fi de 5...6 grade. Cerul va fi mai mult noros si trecator vor fi ploi slabe sau burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Vremea in tara - miercuri

Valorile termice se vor mentine mult mai ridicate comparativ cu mediile climatologice caracteristice acestei date in majoritatea zonelor. Cerul va prezenta innorari si va ploua in mare parte din tara. Ploile vor fi mai frecvente in cursul serii si al noptii in regiunile din sud si sud-vest, unde vor fi mai ales averse, posibil izolat si descarcari electrice, iar pe arii restranse in special in zona deluroasa si montana din Banat, Oltenia si Muntenia se vor inregistra cantitati de apa mai insemnate. 

La munte vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari locale, temporare la munte si in partea de sud a teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 14 grade, izolat mai ridicate in zonele de deal din vest si centru; minimele termice vor fi cuprinse in general intre 1 si 7 grade. Izolat si trecator va fi ceata.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Valorile de temperatura se vor mentine peste mediile climatologice specifice acestei date. Cerul va prezenta innorari si temporar va ploua, mai ales seara si noaptea, iar vantul va avea unele intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar cea minima va fi de 5...6 grade.

Vremea in tara - joi

Valorile termice vor continua sa caracterizeze o vreme mai calda decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica, chiar deosebit de calda in sud si sud-est. In regiunile nordice, vestice si centrale, nebulozitatea accentuata va persista in cea mai mare parte a intervalului si va ploua, in timp ce in restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ploile, in general slabe, se vor semnala cu precadere in cursul noptii in partea de sud-est. 

La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana, dar trecator si in sud si est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 14 grade, mai ridicate in sud-est, pana in jurul a 18 grade, iar cele minime se vor incadra intre -2 si 6 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in general frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta data calendaristica, astfel incat temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in primele ore ale intervalului si spre sfarsitul acestuia, cand temporar va ploua. Vantul va sufla moderat.
23 februarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.