Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste. Prognoza meteo 21-23 februarie 2015

Vremea se incalzeste. Prognoza meteo 21-23 februarie 2015

Vremea in tara - sambata

Sambata, vremea continua sa se incalzeasca la nivelul intregii tari. Pe parcursul zilei cerul va fi preponderent variabil, cu unele innorari temporare si posibile precipitatii slabe sub forma de burnita in Moldova, iar spre seara ploi in sud-vestul tarii. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in regiunea estica a tarii si in zona montana. 

Temperaturile maxime se vor situa intre 4 grade Celsius in Delta Dunarii si 13 grade Celsius in Dealurile de Vest. Minimele termice vor fi cuprinse intre -7 si 5 grade. In cursul noptii, in zonele joase de relief din estul, centrul si sudul tarii vor fi conditii de producere a cetii. 

Vremea in Bucuresti - sambata

Cerul va fi variabil si vor fi conditii de ceata, mai ales noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar cea minima va fi de -2...0 grade.

Vremea in tara - duminica

Vremea se va mentine calda, chiar deosebit de calda pentru aceasta perioada in Campia si Dealurile de Vest. Innorarile se vor accentua treptat si va ploua, ziua in regiunile vestice, apoi aria precipitatiilor se va extinde cuprinzand cea mai mare parte a tarii. Izolat vor fi conditii de polei. In zona montana, local se vor semnala precipitatii mixte. 

Cu totul izolat, se pot cumula cantitati de apa mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in special ziua in estul si sud-vestul teritoriului, precum si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime intre -5 si 6 grade. Dimineata, in zonele joase de relief, pe arii restranse va fi ceata.

Vremea in Bucuresti - duminica

Valorile de temperatura se vor situa peste cele normale in aceasta perioada a anului, astfel ca maxima va fi de 8...9 grade, iar minima de 0...1 grad. Nebulozitatea se va accentua treptat, iar in cursul noptii, temporar, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat.

Vremea in tara - luni

Vremea va fi inchisa si va ploua, in general slab, pe arii relativ extinse in jumatatea de vest a teritoriului si pe spatii mai restranse in rest. In zona montana precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si, trecator, ninsoare.
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate pe crestele montane si pe litoral. Temperaturile maxime, mai ridicate decat cele normale, vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade, iar cele minime se vor situa intre -2 si 6 grade.

Vremea in Bucuresti - luni

Vremea va fi inchisa, dar se va mentine calda pentru aceasta perioada. Temporar va ploua slab, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 10...11 grade, iar cea minima de 3...4 grade.
20 februarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.