Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste. Prognoza meteo 19-21 februarie 2015

Vremea se incalzeste. Prognoza meteo 19-21 februarie 2015

Vremea in tara - joi

Joi, vremea va intra intr-un proces de usoara incalzire. Astfel, valorile termice se vor situa in apropierea mediilor climatologice specifice acestei date, mai ales in regiunile extracarpatice dar si in zona de munte. De asemenea, in cursul noptii se va inregistra o crestere semnificativa a temperaturilor si in restul tarii, dar preponderent in centru. Temperaturile maxime ale zilei vor fi cuprinse intre 9 grade in depresiunile intramontane si 9 grade in Oltenia. Minimele termice se vor incadra intre minus 8 si 0 grade. 

In cursul zilei cerul va fi variabil in regiunile vestice si sud-vestice si preponderent noros in restul teritoriului. Totusi, in cursul zilei se vor semnala precipitatii slabe, fulguieli sau lapovite doar izolat. Noaptea, aria precipitatiilor se va extinde si in nordul, centrul, estul si sud-estul tarii, unde local se vor inregistra precipitatii mixte slabe iar izolat vor fi conditii de polei. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea, Baragan dar si pe crestele montane si in sud-vestul Olteniei. In zonele joase, cu totul izolat, se va forma ceata. 

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea se va incalzi fata de ziua anterioara, devenind normala din punct de vedere termic pentru aceasta data calendaristica. Cerul va avea innorari mai accentuate spre seara si noaptea cand, trecator vor fi conditii de fulguiala sau lapovita, ce ar putea favoriza spre dimineata formarea poleiului. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 4...5 grade, iar cea minima de -3...-1 grad.

Vremea in tara - vineri

Vremea va deveni usor mai calda decat in mod normal la aceasta data in jumatatea de vest a tarii, iar in rest va fi apropiata de normalul termic al acestei date. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in cursul zilei in Maramures, Transilvania, Moldova, Dobrogea si jumatatea estica a Munteniei, unde pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, mixte si izolat se va semnala polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 10 grade, iar cele minime se vor incadra intre -8 grade in depresiuni si 2 grade in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, izolat in zonele joase va fi ceata.

Vremea in Bucuresti - vineri

Valorile termice vor fi usor mai ridicate decat mediile climatologice ale acestei perioade. Cerul va fi temporar noros pe parcursul zilei si variabil in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 6...7 grade, iar cea minima de -4...-2 grade. Noaptea vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi usor mai calda decat in mod normal la aceasta data in toate regiunile, dar in special in cele vestice. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse vor fi precipitatii slabe la munte, predominat sub forma de ninsoare, indeosebi in Carpatii Meridionali si cu totul izolat, posibil, si in restul teritoriului - burnite, ploi slabe sau fulguieli. Vor fi conditii de polei. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief din sud si est, dar si in depresiuni, pe arii restranse va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat, Moldova si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade, iar cele minime intre -5 si 4 grade, mai coborate in depresiuni spre -9 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima de -2...0 grade.
18 februarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.