Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Minus 25 de grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Minus 25 de grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Cea mai scazuta temperatura din tara s-a inregistrat in cursul acestei dimineti la Miercurea Ciuc, unde mercurul din termometre indica minus 25 de grade Celsius, totodata fiind si cea mai gerioasa dimineata din luna februarie in judetul Harghita, informeaza Mediafax. 

Conform meteorologilor, cea mai scazuta temperatura a zilei de miercuri din tara, minus 25 de grade Celsius, s-a inregistrat in jurul orei 7:30 la statia meteo Miercurea Ciuc. 

Valori sub limita gerului s-au inregistrat in toate localitatile din Harghita, temperaturile minime consemnate de meteorologi fiind de minus 23 de grade Celsius la Joseni, minus 21 de grade la Toplita si minus 14 grade Celsius la Odorheiu Secuiesc.

Cea mai ridicata valoare termica minima in judetul Harghita, de minus 13 grade Celsius, a fost masurata, miercuri dimineata, la statia meteo Bucin, unde stratul de zapada masoara 89 de centimetri si este cel mai consistent din judet. Minima absoluta a lunii februarie in Harghita s-a inregistrat in anul 1987, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 35,2 grade Celsius.
18 februarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.