Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine rece. Prognoza meteo 18-20 februarie 2015

Vremea se mentine rece. Prognoza meteo 18-20 februarie 2015

Vremea in tara - miercuri

Miercuri vremea continua sa fie rece in majoritatea regiunilor din tara, local geroasa dimineata si noaptea. In prima parte a zilei pe cer se vor inregistra unele innorari in regiunea de sud-est, iar noaptea in nordul si centrul tarii. Totusi, doar izolat va mai fulgui. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in regiunea montana dar si in zona Dobrogei. 

Temperaturile maxime din tara vor fi cuprinse intre -4...-3 grade Celsius, izolat in estul tarii si in depresiuni si 5 grade Celsius in Vestul tarii. Minimele termice se vor situa intre -12 si -2 grade, mai coborate in depresiunile intramontane din estul Transilvaniei, unde mercurul din termometre va indica -18 grade. 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea se va mentine predominant frumoasa, dar rece. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 0...1 grad, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -8 grade.

Vremea in tara - joi

Valorile de temperatura, in crestere fata de ziua anterioara indeosebi in regiunile extracarpatice, vor caracteriza la nivelul intregii tari un regim termic normal pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, mai mult noros in jumatatea de est a tarii, unde in special in partea a doua a zilei si noaptea trecator vor cadea precipitatii slabe, mai ales sub forma de ninsoare. 

Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea, Baragan si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in depresiuni si 8 grade in Oltenia, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -6 si 0 grade. Noaptea, cu totul izolat, se va forma ceata.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea se va incalzi fata de ziua anterioara, devenind normala din punct de vedere termic pentru aceasta data calendaristica. Cerul se va innora treptat, iar in cursul noptii trecator vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 5...6 grade, iar cea minima de -2...-1 grad.

Vremea in tara - vineri

Vremea va deveni usor mai calda decat in mod normal la aceasta data in regiunile vestice, nordice si centrale. Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei in regiunile estice si sudice, insa doar pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, mixte, in sud-est si zona de munte. Izolat vor fi conditii de polei. 

Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in depresiuni si 10 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -10 si 0 grade. Va fi ceata, izolat dimineata si local noaptea, in special in zonele joase din sudul si estul tarii.

Vremea in Bucuresti - vineri

Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice ale acestei perioade. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 5 grade, iar cea minima va fi de -4...-2 grade. Cerul va avea innorari in prima parte a zilei cand vor mai fi conditii de fulguiala, apoi va deveni variabil. Noaptea se va forma ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat.
17 februarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.