Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea continua sa fie rece. Prognoza meteo 17-19 februarie 2015

Vremea continua sa fie rece. Prognoza meteo 17-19 februarie 2015

Vremea in tara - marti

In a doua zi a acestei saptamani vremea va fi predominant frumoasa, insa rece in majoritatea regiunilor din tara, chiar geroasa in cursul diminetii si al noptii in centrul, nordul, nord-estul tarii si izolat in rest. 

Cerul va fi senin, cu unele innorari, mai ales in prima parte a zilei, in Oltenia si in estul Dobrogei, unde pe arii restranse va mai fulgui putin. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in regiunea montana si local in sudul Moldovei, Muntenia si Dobrogea, iar la inceputul zilei si in regiunea sudica a Banatului. 

Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre -7 grade Celsius in depresiuni si 5 grade Celsius in Dealurile de Vest. Minimele termice vor fi cuprinse intre -14 si -4 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, unde se vor inregistra -23 de grade. Noaptea, in zonele joase din tara, izolat se va semnala ceata. 

Vremea in Bucuresti - marti

Marti, vremea va fi predominant frumoasa, dar rece. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va avea unele intensificari in cursul zilei. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 0 grade, iar cea minima va fi de -9...-7 grade.

Vremea in tara - miercuri

Miercuri, vremea se va mentine rece in cea mai mare parte a tarii, local geroasa dimineata si noaptea. Cerul va avea unele innorari in prima parte a zilei in sud-est, iar noaptea in nord si centru, insa doar izolat va fulgui. Vantul va mai prezenta unele intensificari pe crestele montane si in Dobrogea. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4...-3 grade, izolat, in est si in depresiuni si 5 grade in vest, iar cele minime se vor incadra intre -12 si -2 grade, mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei, spre -18 grade.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea se va mentine predominant frumoasa, dar rece. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -8 grade.

Vremea in tara - joi

Valorile de temperatura, in crestere fata de ziua anterioara indeosebi in regiunile extracarpatice, vor caracteriza la nivelul intregii tari un regim termic normal pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, mai mult noros in jumatatea de est a tarii, unde in special in partea a doua a zilei si noaptea trecator vor cadea precipitatii slabe, mai ales sub forma de ninsoare. 

Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea, Baragan si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in depresiuni si 8 grade in Oltenia, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -6 si 0 grade. Noaptea, cu totul izolat, se va forma ceata.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea se va incalzi fata de ziua anterioara, devenind normala din punct de vedere termic pentru aceasta data calendaristica. Cerul se va innora treptat, iar in cursul noptii trecator vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 5...6 grade, iar cea minima de -2...-1 grad.
16 februarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.