Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana luni in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 14-16 februarie 2015

Vremea pana luni in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 14-16 februarie 2015

Vremea in tara - sambata

Sambata, temperaturile diurne se vor situa peste mediile climatologice specifice acestei date in majoritatea regiunilor din tara, mai ales in zonele deluroase din tara.

Pe parcursul zilei cerul se va mentine variabil si senin, exceptie facand regiunea Dobrogei, unde cerul va fi innorat si vor fi conditii ca pe arii restranse sa se semnaleze precipitatii mixte slabe. In cea de-a doua parte a noptii, nebulozitatea joasa stratiforma se va extinde in regiunile din exteriorul arcului carpatic, unde exista posibilitatea de aparitie a burnitelor sau a fulguielilor.  

Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in regiunea de sud a Banatului. Valorile maxime ale zilei vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, iar minimele intre -8 si 2 grade, mai coborate in depresiunile intramontane, spre -15 grade. Vor fi conditii de ceata mai ales pe parcursul noptii, in special in zonele joase de relief din sudul si estul tarii. 

Vremea in Bucuresti - sambata

Sambata, cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari in a doua parte a noptii. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de -4...-3 grade. In orele diminetii, dar mai ales noaptea vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara - duminica 

Duminica, in regiunile intracarpatice, vremea se va mentine frumoasa si mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, iar cerul va fi mai mult senin. In sudul si estul teritoriului vor fi innorari, insa doar izolat vor fi posibile burnite si fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, in sudul Banatului si pe litoral. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 2 si 10 grade, iar cele minime intre -7 si 2 grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali, pana spre -14 grade. Dimineata si noaptea, local in regiunile extracarpatice si izolat in rest va fi ceata.

Vremea in Bucuresti - duminica

Cerul va avea innorari, dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -2...0 grade.

Vremea in tara - luni

In cursul zilei, in estul si in sudul tarii, cerul va avea innorari si pe arii restranse va fulgui. In restul teritoriului, vremea se va mentine predominant frumoasa, iar cerul va fi variabil. Noaptea cerul se va degaja in cea mai mare parte a tarii, dar vremea va deveni rece, local geroasa in regiunile nordice, nord-estice si centrale. 

Vantul va avea intensificari in estul, sudul si sud-vestul teritoriului si izolat in rest, dar vitezele cele mai mari se vor inregistra in sudul Banatului, unde la rafala se vor depasi 50...60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 grade in nordul Moldovei si 9...10 grade izolat in Banat si in Crisana, iar cele minime se vor incadra intre -20 de grade in estul Transilvaniei si -1 grad in sudul Banatului.

Vremea in Bucuresti - luni

In cursul zilei, cerul va avea innorari si vor fi conditii ca trecator sa fulguiasca. Noaptea cerul se va degaja treptat. Vantul va avea unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima de -8...-6 grade.
13 februarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.