Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea in weekend. Prognoza meteo 13-15 februarie 2015

Vremea in weekend. Prognoza meteo 13-15 februarie 2015

Vremea in tara - vineri

La sfarsitul acestei saptamani vremea continua sa fie frumoasa, temperaturile diurne apropiindu-se de mediile climatologice specifice acestei perioade. Astfel, temperaturile maxime se vor situa intre -2 si 9 grade, iar minimele intre -10 si 0 grade, mai scazute in depresiuni, insa si usor mai ridicate in Dealurile de Vest. 

In orele diminetii si pe parcursul noptii cerul va fi variabil, cand pe arii restranse in zonele joase din tara se va semnala ceata. Dupa-amiaza cerul va fi preponderent senin, in timp ce vantul va bate slab si moderat. 

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi predominant frumoasa si normala termic. Cerul va fi variabil, mai mult senin, ziua, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi in jur de 6 grade, iar cea minima de -4...-3 grade. Noaptea, vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi predominant frumoasa si usor mai calda decat in mod normal pentru a doua decada a lunii februarie, in special in vestul si nord-vestul tarii. Astfel, temperaturile maxime se vor situa intre 2 si 11 grade, iar cele minime intre -9 si 3 grade, mai coborate in depresiuni. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in Dobrogea, iar la sfarsitul intervalului si in Muntenia si sudul Moldovei. In zonele joase de relief, cu precadere in sudul si estul teritoriului, va fi ceata, pe arii restranse dimineata si local noaptea. Vantul va sufla slab si moderat.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi in general frumoasa si usor mai calda decat in mod normal pentru a doua decada a lunii februarie. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari la sfarsitul intervalului. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de -5...-3 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara - duminica

In regiunile intracarpatice, vremea se va mentine frumoasa si mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, iar cerul va fi mai mult senin. In sudul si estul teritoriului vor fi innorari temporare, insa doar izolat vor fi burnite si fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, iar cele minime, in general, intre -9 si 1 grad. Dimineata si noaptea, local in regiunile extracarpatice si izolat in rest va fi ceata.

Vremea in Bucuresti - duminica

Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 4...5 grade, iar cea minima de -2...0 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.
12 februarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.