Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum va fi vremea de Ziua Indragostitilor. Prognoza meteo 12-14 februarie 2015

Cum va fi vremea de Ziua Indragostitilor. Prognoza meteo 12-14 februarie 2015

Vremea in tara - joi

Vremea va deveni in general frumoasa si se va incalzi usor. Totusi, la orele diminetii si pe timpul noptii, pe arii restranse din Transilvania, Oltenia si Moldova va mai fi ger. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil spre senin, cu unele innorari la inceputul zilei in sudul tarii, unde cu totul izolat va fulgui. 

Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari pe parcusul zilei in Baragan, sudul Moldovei si in Dobrogea. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre -5 si 5 grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse intre -12 si 0 grade Celsius, mai scazute in depresiunile intramontane, unde se vor inregistra -20 de grade. La orele diminetii si noaptea, in zonele joase de relief, izolat vor fi conditii de ceata. 

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va avea unele innorari la inceputul zilei, apoi se va insenina treptat. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 4...5 grade, iar cea minima de -7...-5 grade.

Vremea in tara - vineri

Vremea se va mentine in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 9 grade, iar cele minime intre -10 si 2 grade, mai scazute in depresiuni spre -16 grade. Cerul va fi variabil la inceputul si la sfarsitul intervalului, cand pe arii restranse in zonele joase va fi ceata si mai mult senin in restul intervalului. Vantul va sufla slab si moderat.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor fata de ziua anterioara. Cerul va fi mai mult senin ziua si variabil noaptea cand vor fi si conditii de ceata. Temperatura maxima va fi de 5...7 grade, iar cea minima de -6...-4 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea va fi predominant frumoasa si usor mai calda decat in mod normal pentru a doua decada a lunii februarie, in special in vestul si nord-vestul tarii. Astfel, temperaturile maxime se vor situa intre 2 si 11 grade, iar cele minime intre -9 si 3 grade, mai coborate in depresiuni. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in Dobrogea, iar la sfarsitul intervalului si in Muntenia si sudul Moldovei. În zonele joase de relief, cu precadere in sudul si estul teritoriului, va fi ceata, pe arii restranse dimineata si local noaptea. Vantul va sufla slab si moderat.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi in general frumoasa si usor mai calda decat in mod normal pentru a doua decada a lunii februarie. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari la sfarsitul intervalului. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de -5...-3 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.
11 februarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.