Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine rece. Prognoza meteo 11-13 februarie 2015

Vremea se mentine rece. Prognoza meteo 11-13 februarie 2015

Vremea in tara - miercuri

Miercuri, vremea continua sa fie rece, local chiar geroasa in cursul diminetii si la orele noptii. In sud-estul tarii se vor semnala innorari, iar preponderent dupa-amiaza si noaptea, pe siatii restranse se vor semnala ninsori slabe, in timp ce in restul tarii cerul va fi variabil si doar cu totul izolat va mai fulgui. 

Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea, regiunea de sud a Moldovei si in Baragan, unde vitezele la rafala vor depasi temporar 50-60 km/h, precum si in zona de munte. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre -7 si 5 grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre -14 si -3 grade Celsius, usor mai coborate in depresiuni, spre -22 de grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, izolat se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura. 

Vremea in Bucuresti - miercuri 

Vremea se va mentine rece. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in partea a doua a intervalului, cand vor fi conditii sa ninga slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 0 grade, iar cea minima va fi de -9...-7 grade. Dimineata si noaptea este posibil sa se formeze ceata.

Vremea in tara - joi

Vremea va deveni in general frumoasa, insa, desi valorile termice vor creste usor, va fi in continuare rece, pe spatii restranse geroasa, in special dimineata. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele innorari la inceputul intervalului in regiunile sud-estice unde izolat va mai fulgui. 

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu usoare intensificari ziua in sudul Moldovei, Dobrogea si Baragan. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 si 6 grade, iar cele minime se vor incadra intre -12 si -1 grad, mai scazute in depresiuni spre -19 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, pe spatii mici se va semnala ceata.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor, iar cerul, variabil in prima parte a zilei, va deveni mai mult senin. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 3...5 grade, iar cea minima de -7...-5 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara - vineri

Vremea se va mentine in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 9 grade, iar cele minime intre -10 si 2 grade, mai mici in depresiuni. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. În primele ore ale zilei si noaptea in zonele joase de relief se va semnala ceata pe spatii restranse.W

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor fata de ziua anterioara. Cerul va fi mai mult senin, iar in primele ore ale zilei si noaptea vor fi conditii de ceata. Temperatura maxima va fi de 4...6 grade, iar cea minima de -6...-4 grade.
10 februarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.