Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea continua sa fie rece. Prognoza meteo 10-12 februarie 2015

Vremea continua sa fie rece. Prognoza meteo 10-12 februarie 2015

Vremea in tara - marti

Marti, vremea continua sa fie rece, local geroasa in cursul diminetii si al noptii, mai ales in centrul si sudul tarii. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu unele innorari temporare. De asemenea, se vor semnala ninsori slabe pe arii relativ restranse in zona montana, in timp ce in restul teritoriului va fulgui cu totul izolat. 

Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in sud-estul teritoriului si in zona de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 si 4 grade Celsius, in timp ce minimele se vor incadra intre -14 si -4 grade Celsius, mai scazute in zona depresionara, pana in jurul a -18 grade Celsius. Cu totul izolat se va semnala ceata, asociata cu depuneri de chiciura.

Vremea in Bucuresti - marti

Marti, vremea va fi rece dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in cursul zilei. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima de -8 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - miercuri

Miercuri, vremea se va mentine rece, local geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile sud-estice, unde pe arii restranse va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in Dobrogea, sudul Moldovei si Baragan, unde vitezele la rafala vor depasi 50...60 km/h, precum pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 4 grade, iar cele minime intre -14 si -4 grade, mai coborate in depresiuni, pana in jurul a -19 grade. Dimineata si noaptea, izolat se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea se va mentine rece. Cerul va avea innorari si trecator va fulgui, iar vantul va sufla slab si moderat. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 0 grade, iar cea minima va fi de -7...-5 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi in general frumoasa, dar rece dimineata si noaptea, cand va fi ger in special in zonele depresionare. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat, cu usoare intensificari ziua in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 0 si 7 grade, iar cele minime se vor incadra intre -11 si -1 grad, mai scazute in depresiuni, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, local se va semnala ceata.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi fata de ziua anterioara, devenind normala din punct de vedere termic pentru aceasta data calendaristica. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 5...6 grade, iar cea minima de -6...-5 grade. Dimineata si noaptea se va semnala ceata.
9 februarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.