Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana vineri. Prognoza meteo 4-6 februarie 2015

Vremea pana vineri. Prognoza meteo 4-6 februarie 2015

Vremea in tara - miercuri

La mijlocul acestei saptamani vremea continua sa fie mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Treptat, innorarile se vor extinse in intreaga tara, in timp ce precipitatiile se vor intalni mai des in jumatatea de vest a teritoriului. La munte, iar noaptea si in Maramures se vor semnala preponderent precipitatii sub forma de ninsori, in timp ce in Crisana, Banat, Oltenia si local in Transilvania si in nordul Moldovei vor fi precipitatii mixte. In restul tarii doar pe arii restranse se vor semnala ploi slabe. 

Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va bate slab si moderat, cu intensificari in regiunea de sud a Banatului si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa intra 1 grad Celsius in depresiunile intramontane si 11 grade Celsius in sud-estul teritoriului. Minimele termice vor fi cuprinse, in medie intre -5 si 5 grade. Dimineata si noaptea izolat se va semnala ceata. 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va avea innorari, iar in cursul noptii trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 8...9 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara - joi

Vremea se va incalzi semnificativ fata de ziua anterioara, devenind calda pentru aceasta data calendaristica, chiar deosebit de calda in jumatatea sudica a teritoriului. Ziua, cerul va fi variabil, cu unele innorari in vest, centru si nord, unde pe arii restranse, temporar, se vor semnala precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie, exceptand nordul Carpatilor Orientali si al Moldovei, unde vor fi mai ales ninsori. 

Spre seara si noaptea, innorarile se vor accentua la nivelul intregii tari si local vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, ninsori la munte si in nordul Moldovei si predominant ploi in rest. Vantul se va intensifica treptat, din a doua parte a intervalului in majoritatea regiunilor, cele mai mari viteze la rafala urmand a se inregistra pe crestele montane si in sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 grade in nordul Moldovei si 12 grade in sud-est, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 7 grade, mai scazute in depresiuni, spre -6 grade.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea se va incalzi fata de ziua anterioara, devenind deosebit de calda pentru aceasta data din an. Innorarile se vor accentua treptat in a doua parte a intervalului cand si vantul se va intensifica si temporar va ploua slab. Temperatura maxima va fi de 9...10 grade, iar cea minima de 2...3 grade.

Vremea in tara - vineri

Desi in scadere fata de ziua anterioara, valorile termice se vor mentine peste cele normale la aceasta data calendaristica in sud si sud-est, iar in restul teritoriului se vor situa in general in jurul normelor climatologice specifice acestei perioade. Innorarile vor persista si vor fi precipitatii pe arii extinse. Ziua, in zona Carpatilor Orientali si jumatatea nordica a Moldovei va ninge, iar in rest vor fi mai ales ploi, in timp ce in a doua parte a intervalului vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada, exceptand estul Munteniei si Dobrogea, unde precipitatiile vor fi mixte. 

Izolat se pot cumula cantitati de apa mai insemnate. Vantul va avea intensificari la munte si in regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 grade in Moldova si 9...10 grade in Dealurile de Vest si pe litoral, iar cele minime se vor incadra intre -6 si 4 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea se va mentine usor mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data calendaristica, desi valorile termice vor marca o scadere fata de ziua anterioara. Cerul va fi noros si, temporar, vor fi precipitatii, mai ales ploi ziua si predominant ninsori noaptea. Vantul va avea intensificari. Temperatura maxima va fi de 4...6 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.
3 februarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.