Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana joi in tara si in Bucuresti: Prognoza meteo 3-5 februarie 2015

Vremea pana joi in tara si in Bucuresti: Prognoza meteo 3-5 februarie 2015

Vremea in tara - marti

Marti, temperaturile diurne vor continua sa se situeze peste mediile climatologice specifice acestei perioade in aproape toate regiunile din tara. In cursul zilei cerul va fi variabil, cu unele innorari cu caracter temporar in nord-vestul si centrul tarii, unde pe arii restranse, in special in zona montana se vor inregistra precipitatii slabe, sub forma de ninsori, dar si in extremitatea sud-estica, unde izolat se vor semnala ploi si lapovita. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si trecator in regiunea de sud a tarii. 

In cursul noptii cerul va prezenta innnorari in regiunile vestice ale teritoriului, in timp ce vantul va avea unele intensificari atat in sudul Banatului, cat si in zona montana a regiunii. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 0 si 9 grade, iar minimele vor fi cuprinse intre -14 ... -12 grade Celsius in depresiunile intramontane si 1-2 grade in sudul Banatului. Cu totul izolat vor fi conditii de ceata. 

Vremea in Bucuresti - marti

Valorile termice se vor mentine usor peste mediile climatologice specifice datei, cu o maxima de 6...8 grade si o minima in jurul a -2 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in prima parte a zilei. Vantul va sufla slab si moderat. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara - miercuri

Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada din an. Aria de nebulozitate se va extinde treptat in toata tara, iar precipitatiile vor fi mai frecvente in jumatatea de vest. In zona montana, iar noaptea si in Maramures vor fi mai ales ninsori, iar in Crisana, Banat, Oltenia si local in Transilvania se vor semnala precipitatii mixte. In restul teritoriului doar pe arii restranse vor fi ploi slabe.
 
Cu totul izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sudul Banatului si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 11 grade, iar cele minime in general intre -5 si 5 grade. Dimineata si noaptea izolat se va semnala ceata.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi in continuare usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va avea innorari, iar mai ales seara si in prima parte a noptii trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi inchisa, iar valorile termice se vor mentine mai ridicate decat in mod normal in aceasta perioada. Mai ales seara si noaptea, precipitatiile se vor extinde in toata tara. Vor fi mai ales ninsori la munte si in Moldova, mixte in Maramures, local in Transilvania si predominant ploi in rest. Cantitatile de apa vor putea fi mai insemnate si vor fi conditii de polei.
 
Vantul va avea intensificari, incepand din partea a doua a intervalului in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari in sud, dar si pe crestele montane, unde temporar va spulbera zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 grade in nordul Moldovei si 12 grade in Dobrogea, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 5 grade. In primele ore ale zilei, pe arii restranse se va semnala ceata.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi inchisa, iar valorile termice vor fi mai ridicate decat in mod normal pentru inceput de februarie. Cerul va prezenta innorari, iar seara si noaptea va ploua. Vantul va avea intensificari mai ales in a doua parte a intervalului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade. Dimineata se va semnala ceata.
2 februarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.