Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana luni. Prognoza meteo 31 ianuarie - 2 februarie 2015

Vremea pana luni. Prognoza meteo 31 ianuarie - 2 februarie 2015

Vremea in tara - sambata

Sambata, vremea continua sa fie mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada in ciuda faptului ca valorile termice vor fi in scadere in comparatie cu ziua de vineri, in regiunile intracarpatice. In cursul zilei cerul va fi innorat si se vor semnala precipitatii preponderent sub forma de ninsoare in zona montana, mixte, cu caracter local, in nord-vestul si centrul tarii, in timp ce in Dobrogea si in jumatatea estica a Munteniei si cu totul izolat in restul tarii va ploua. Noaptea, nebulozitatea stratiforma va fi accentuata in jumatatea de sud a teritoriului, unde se vor inregistra precipitatii, mai ales sub forma de ploaie, iar izolat cantitatile de precipitatii vor depasi 20 de metri pe metru patrat. 

La munte va continua sa ninga, cu precadere in Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si in Carpatii de Curbura. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in zonele de munte si in sud-estul tarii, iar in timpul zilei, temporar si in celelalte regiuni. Maximele zilei vor fi cuprinse intre 2-3 grade Celsius in Maramures si in estul Transilvaniei si 13-14 grade Celsius in Lunca Dunarii si in Dobrogea. Minimele termice se vor situa intre -4 si 4 grade, usor mai scazute in depresiunile intramontane, dar si mai ridicate in Dobrogea. 

Vremea in Bucuresti - sambata

Sambata, vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru sfarsitul lunii ianuarie. Cerul va avea innorari mai ales in primele ore ale zilei si in cursul noptii, cand temporar va ploua. Vantul va sufla moderat, dar va avea si intensificari. Temperatura maxima va fi de 12...13 grade, iar cea minima, in jur de 3 grade.
Vremea in tara - duminica

Vremea in tara - duminica

Duminica, vremea va fi in general inchisa, iar valorile termice vor scadea fata de ziua precedenta cu precadere in sudul si in estul tarii. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in estul Transilvaniei si 10 grade in sudul Dobrogei, iar cele minime, intre -5 grade in depresiuni si 4 grade pe litoral.
 
Temporar se vor semnala precipitatii in toate regiunile, predominant sub forma de ploaie in cele sudice si mixte in restul teritoriului, iar la munte va mai ninge. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de polei. Indeosebi in cursul zilei, vantul va prezenta intensificari in Dobrogea, Muntenia, Moldova si pe crestele montane.

Vremea in Bucuresti - duminica

Vremea va fi inchisa, iar valorile termice vor fi in scadere fata de cele din ziua precedenta. Temporar va ploua, mai ales in prima parte a zilei. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 6 grade, iar cea minima de 0...2 grade.

Vremea in tara - luni

Cerul va fi mai mult noros si mai ales in cursul zilei vor fi precipitatii in general slabe cantitativ, sub forma de ploaie in sud-estul tarii, ninsori, local la munte si in nord-vest si precipitatii mixte, izolat in restul teritoriului.
 
Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana si in sudul Banatului. Temperaturile maxime, mai ridicate decat cele normale la inceput de februarie vor fi cuprinse intre 1 si 9 grade, iar cele minime se vor situa intre -6 si 4 grade.

Vremea in Bucuresti - luni

Cerul va fi temporar noros si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima de -2...0 grade.
30 ianuarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.