Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana sambata. Prognoza meteo 29-31 ianuarie 2015

Vremea pana sambata. Prognoza meteo 29-31 ianuarie 2015

Vremea in tara - joi

Joi, valorile termice vor inregistra o crestere usoara in majoritatea regiunilor din tara. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 1 si 8 grade, in timp ce minimele vor fi cuprinse intre -5 si 5 grade, usor mai scazute in regiunea de est a Transilvaniei, unde mercurul din termometre va indica -8 grade. 

Cerul va avea innorari si se vor inregistra precipitatii slabe, in special sub forma de ninsoare pe arii restranse la munte si mixte, cu totul izolat in restul regiunilor din tara. Se va semnala si ceata, mai ales la orele diminetii si noaptea, local in zonele joase de relief din sudul si estul tarii si izolat in rest. De asemenea, vor fi si conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, avand unele intensificari temporare in vestul si nord-vestul tarii, dar si in zona montana, iar pe crestele inalte in a doua parte a zilei va bate cu putere. 

Vremea in Bucuresti - joi

Cerul va avea innorari. Ziua vor fi conditii de burnita, iar noaptea de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 4...5 grade, iar cea minima de -3...-1 grad.

Vremea in tara - vineri

Vremea va continua sa se incalzeasca, devenind mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. In jumatatea de vest a tarii cerul va fi noros si mai ales seara si noaptea temporar vor cadea precipitatii predominant sub forma de ploaie, iar pe arii restranse cantitatile de apa vor fi insemnate. La munte ziua precipitatiile vor fi mixte, iar in cursul noptii, in Carpatii Meridionali si Occidentali, treptat vor predomina ninsorile care pot fi mai abundente. 

In restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploile vor cadea pe arii mai restranse, cu precadere in partea a doua a intervalului. Vantul se va intensifica treptat in toate regiunile, iar la munte si, trecator, in Campia de Vest si pe litoral, va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 7 grade. Dimineata, pe arii restranse, mai ales in sud si in est va fi ceata.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea se va incalzi si va fi calda pentru aceasta data. Ziua, cerul va fi temporar noros, iar dimineata vor fi conditii de ceata. In cursul noptii nebulozitatea se va accentua treptat, va incepe sa ploua, iar vantul se va intensifica. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de 3...5 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, desi valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta in regiunile intracarpatice. In cursul zilei, cerul va avea innorari si, indeosebi in prima parte a intervalului, vor cadea precipitatii mai ales sub forma de ninsoare la munte si predominant sub forma de ploaie in celelalte regiuni. Noaptea, vor fi precipitatii sub forma de ploaie in sudul si estul Munteniei si in Dobrogea si mixte in Oltenia si in Subcarpatii Getici. 

Izolat cantitatile de apa vor fi importante. Vantul va avea intensificari in toate regiunile, iar in Dobrogea si pe crestele montane va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 12 grade, iar cele minime se vor incadra intre -8 grade in depresiuni si 5 grade pe litoral.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru sfarsitul lunii ianuarie. Cerul va avea innorari si, mai ales in prima parte a zilei si in a doua parte a noptii, temporar va ploua. Vantul va avea intensificari ziua, dar va slabi in intensitate noaptea. Temperatura maxima va fi de 9...10 grade, iar cea minima de 0...1 grad.
28 ianuarie 2015




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.