Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana joi in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 27-29 ianuarie

Vremea pana joi in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 27-29 ianuarie

Vremea in tara - marti

Marti vremea va fi preponderent inchisa in majoritatea regiunilor din tara. Vom avea parte de precipitatii slabe cantitativ, local in jumatatea sudica a tarii si pe arii restranse in restul teritoriului. In cursul zilei acestea vor fi mixte, iar noaptea vor fi ninsori, izolat favorizand si depunerea de polei. 

Vantul va bate slab si moderat. Temperaturile maxime ale zilei vor fi cuprinse intre 1-2 grade Celsius in Moldova, Dealurile de Vest si Oltenia si 6-7 grade Celsius, izolat in Transilvania. Minimele termice se vor incadra intre -5 si 3 grade Celsius. 

Vremea in Bucuresti - marti

Vremea va fi in continuare inchisa si, mai ales dupa-amiaza si noaptea, vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.

Vremea in tara - miercuri

Vremea se va mentine inchisa si, indeosebi in cursul zilei, se vor semnala precipitatii slabe mixte, local in sudul tarii si pe arii restranse in rest. Vor fi conditii de polei. 

Noaptea pe arii restranse in zonele joase se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 grad in Moldova si 5...6 grade, local, in sud, centru si vest, iar cele minime se vor situa intre -7 si 2 grade.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea se va mentine inchisa si temporar, cu precadere in cursul zilei, vor fi precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 4...5 grade, iar cea minima de -1...0 grade.

Vremea in tara - joi

Vremea va fi usor mai calda decat in mod obisnuit pentru sfarsit de ianuarie. Pe arii restranse vor fi ploi slabe, burnite, fulguieli si conditii de polei. Local, in zonele joase, mai ales din sud si est, se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in vestul tarii si la munte, iar noaptea si in Dobrogea. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in depresiuni si 7 grade, local, in sud-vestul si sudul extrem al tarii, iar cele minime se vor situa, in general, intre -4 si 4 grade, mai scazute in depresiuni, spre -8 grade in estul Transilvaniei.

Vremea in Bucuresti - joi 

Vremea va fi predominant inchisa si vor fi conditii de ploaie slaba sau burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 4...6 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.
26 ianuarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.