Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana la inceputul saptamanii viitoare. Prognoza meteo 24-26 ianuarie 2015

Vremea pana la inceputul saptamanii viitoare. Prognoza meteo 24-26 ianuarie 2015

Vremea in tara - sambata

In cursul zilei de sambata, in ciuda faptului ca regimul termic va cunoaste o scadere in comparatie cu intervalul precedent, vremea ramana calda pentru aceasta perioada in majoritatea regiunilor din tara. Astfel, valorile maxime ale zilei se vor situa intre 1 si 11 grade Celsius, in timp ce minimele se vor situa intre -2 si 5 grade Celsius. 

Cerul va fi innorat si se vor semnala precipitatii pe arii extinse. In zona montana treptat ninsorile vor predomina, in timp ce in restul tarii ziua va ploua iar in cursul serii si al noptii in cea mai mare parte a Moldovei, local in Transilvania si pe arii restranse in restul teritoriului ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare. 

Cu totul izolat, in regiunea Banatului si a Olteniei dar si in regiunea montana, indeosebi in Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului se vor cumula cantitati de precipitatii care local vor depasi 10-15 l/mp, izolat 20 l/mp. Vor fi conditii de ceata. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari ziua la munte unde trecator va viscoli sau spulbera zapada, dar si in regiunea de sud a tarii si pe arii restranse in centrul tarii. 

Vremea in Bucuresti - sambata 

Sambata, vremea va fi inchisa si temporar va ploua. Vantul va avea intensificari ziua, iar noaptea va slabi treptat in intensitate. Temperatura maxima va fi de  4...5 grade, iar cea minima va fi de 1...2 grade.

Vremea in tara - duminica

Duminica, vremea va fi in general inchisa, iar valorile termice vor continua sa scada usor. Cerul va fi noros si vor fi precipitatii pe arii relativ extinse, indeosebi in jumatatea de sud-est a tarii. La munte va ninge, in Moldova vor predomina ninsorile, iar in restul teritoriului vor cadea precipitatii mixte. Vor fi conditii de polei si izolat, in sud si in est se vor acumula cantitati de precipitatii in jur de 10 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 9 grade, iar cele minime se vor situa intre -4 si 4 grade.

Vremea in Bucuresti - duminica

Duminica, vremea va fi inchisa si va continua sa se raceasca. Pe arii extinse va ninge, iar vantul va sufla slab si moderat.

Vremea in tara - luni

Vremea se va mentine in general inchisa, iar regimul termic va fi apropiat de normalul perioadei in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros si, mai ales pe parcursul zilei, va continua sa ninga, in general slab, la munte si local in regiunile nordice, vestice si centrale, in timp ce in nord-est, tot la nivel local, vor cadea precipitatii mixte, iar in rest, pe arii restranse vor predomina ploile. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in Dobrogea, Moldova si in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade, iar cele minime se vor situa intre -6 si 2 grade. Indeosebi in cursul noptii vor fi conditii de ceata. 

Vremea in Bucuresti - luni

Vremea se va mentine inchisa. Trecator se vor semnala precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -1...1 grad.
23 ianuarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.