Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana sambata in tara si in Bucuresti.Prognoza meteo 22-24 ianuarie 2015

Vremea pana sambata in tara si in Bucuresti.Prognoza meteo 22-24 ianuarie 2015

Vremea in tara - joi

Joi, in majoritatea regiunilor din tara, temperaturile diurne se vor situa mult peste mediile climatologice specifice acestei date.  

In regiunile din interiorul arcului carpatic cerul va fi temporar noros si va ploua local, in timpul zilei in regiunea de nord-vest, iar in cursul noptii in Banat. Ceata se va semnala cu totul izolat, in special la orele diminetii. In sudul si in estul tarii, in prima parte a zilei dar si in cursul noptii se va semnala nebulozitate joasa si ceata, fenomene asociate pe arii restranse cu burnita sau ploi slabe. 

Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana si in regiunea de sud a Banatului. Temperaturile maxime ale zilei vor fi cuprinse intre 2-3 grade Celsius in Moldova si 13-14 grade Celsius in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 7 grade. 

Vremea in Bucuresti - joi

Valorile termice se vor situa peste cele climatologic normale la aceasta data. Cerul va avea innorari, trecator vor fi ploi slabe sau burnita si va fi ceata, mai ales la inceputul zilei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 5...7 grade, iar cea minima in jurul a 3 grade.

Vremea in tara - vineri

In cea mai mare parte a tarii vremea va fi in continuare mult mai calda decat in mod obisnuit in ultima decada a lunii ianuarie, dar si in general inchisa. Va ploua pe arii extinse in Banat si Oltenia, unde se vor cumula cantitati de apa mai insemnate. Ploi locale vor fi in Crisana si Maramures, iar seara si noaptea in Muntenia si Transilvania si doar izolat in rest. In masivele montane inalte, cu precadere ale Carpatilor Meridionali, in cursul noptii va ninge. 

In est si sud-est, in special in prima parte a zilei, va fi ceata si burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, local in regiunile sudice si pe arii mai restranse in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, cu cele mai ridicate valori in sud-est, iar cele minime intre -3 si 6 grade.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi mai calda decat ar fi normal la aceasta data. Cerul va fi innorat si va ploua, mai ales seara si noaptea. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 10...11 grade, iar cea minima de 2...4 grade. In orele diminetii vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara - sambata

Desi valorile termice vor marca o scadere fata de intervalul precedent, vremea va fi calda pentru aceasta data, in cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va fi mai mult noros si vor fi precipitatii pe arii extinse. Vor predomina ploile, dar in jumatatea de nord a Moldovei, iar spre sfarsitul intervalului trecator si in vest si sud-vest vor fi lapovite si ninsori. In zona de munte vor predomina ninsorile. 

Izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua in sudul si in centrul tarii, precum si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in nordul Moldovei si 11 grade in Dobrogea si sud-estul Munteniei, iar cele minime se vor incadra intre -2 si 5 grade.

Vremea in Bucuresti - sambata

Vremea va fi inchisa si se va raci usor. Temporar va ploua, iar vantul va sufla in general moderat in cursul zilei, apoi va slabi in intensitate. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade.
21 ianuarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.