Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana vineri in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 21-23 ianuarie 2015

Vremea pana vineri in tara si in Bucuresti. Prognoza meteo 21-23 ianuarie 2015

Vremea in tara - miercuri

In cursul zilei de miercuri temperaturile diurne se vor situa peste mediile multianuale specifice perioadei, in majoritatea regiunilor din tara. Astfel, temperaturile maxime se vor situa intre 1-2 grade Celsius in Moldova si 14 grade Celsius in Dealurile de Vest, in timp ce minimele termice vor fi cuprinse, in general, intre -5 si 5 grade. 

In zonele joase din sudul si estul tarii vremea va fi preponderent inchisa, local va fi ceata, iar trecator va ploua slab sau va fi burnita. In restul teritoriului innorarile vor avea caracter temporar si, indeosebi in cursul noptii, local va ploua, iar ceata se va semnala izolat in regiunile joase.

Pe crestele montane, la altitudini mari se vor inregistra precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. De asemenea, vor fi si conditii de polei. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in regiunea de sud a Banatului dar si in zona montana. 

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea va fi in general inchisa. Trecator va ploua slab sau va burnita. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 5 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade. Vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara - joi

Vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros si local va ploua in nord-vestul si centrul teritoriului la inceputul zilei, iar in a doua parte a noptii si in sud-vest, in timp ce in zonele joase din sud si est va fi nebulozitate joasa si local ceata, asociata cu burnita sau ploaie slaba.
 
Pe crestele montane inalte, doar trecator, vor fi precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3...4 grade in Moldova si 13...14 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -5 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 6 grade in sudul Banatului si pe litoral.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi calda pentru aceasta perioada in capitala. Cerul va avea innorari si trecator va ploua slab sau va burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima de 3...4 grade. Mai ales la inceputul intervalului, vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara - vineri

Vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada, cu precadere in sudul si vestul tarii. In regiunile extracarpatice vor fi innorari temporare si, local, se vor semnala burnite sau ploi slabe, iar in a doua parte a intervalului vor fi precipitatii mixte. In restul teritoriului, cerul se va innora treptat si, mai ales dupa-amiaza si noaptea, va ploua in Banat si Oltenia si izolat in rest. In zona inalta de munte vor fi mai ales lapovite si ninsori.
 
Vor fi conditii de polei. Vantul va prezenta unele intensificari in jumatatea sudica a tarii si in zona montana, iar pe crestele inalte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in Moldova si 14 grade in sud-est, iar cele minime se vor situa intre -3 grade in depresiuni si 6...7 grade in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - vineri

Vremea va fi in continuare calda pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si, trecator, vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va avea unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 11...12 grade, iar cea minima de 2...3 grade.
20 ianuarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.