Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pana joi. Prognoza meteo 20-22 in tara si in Bucuresti

Vremea pana joi. Prognoza meteo 20-22 in tara si in Bucuresti

Vremea in tara - marti

In a doua zi a acestei saptamani vremea va continua sa fie mai calda decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica in majoritatea regiunilor din tara, insa in special in vestul tarii si in zona de munte si cea submontana. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 grade Celsius in Moldova si depresiunile din estul Transilvaniei si 12 grade Celsius in Dealurile de Vest si in cele sudice. Temperaturile minime se vor situa intre -3 si 7 grade, usor mai scazute in zona depresionara. 


In regiunile extracarpatice, in zonele zoane vremea va fi preponderent inchisa, local se va produce ceata si trecator se vor inregistra ploi sau burnite. In restul tarii se vor inregistra innorari temporare iar pe arii restranse se vor inregistra ploi slabe, in timp ce pe crestele montane vor cadea precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. De asemenea, vor fi si conditii de polei. Vantul va bate slab si moderat, avand unele intensificari in zona de munte.

Vremea in Bucuresti - marti

Cerul va avea innorari si trecator va ploua slab sau va burnita. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 3...4 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 1 grad. Vor fi conditii de ceata.

Vremea in tara - miercuri

Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori mai ridicate decat mediile multianuale ale perioadei, in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in Moldova si 12 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -5 si 5 grade. 
In zonele joase din sudul si din estul teritoriului vremea ramane in general inchisa si local va fi ceata, ploaie slaba sau burnita. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, ploile pe  arii restranse, iar ceata poate sa apara izolat. La munte, la altitudini mari, trecator vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe crestele montane.

Vremea in Bucuresti - miercuri

Vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada, cu o maxima diurna ce se va situa in jurul valorii de 6 grade. Cerul va fi mai mult noros si va fi ceata, posibil persistenta, asociata cu burnita sau ploaie slaba. Vantul va sufla in general slab. Temperatura minima va fi de 2...3 grade.

Vremea in tara - joi

Valorile termice se vor mentine in continuare peste mediile climatologice specifice acestei perioade. Cerul va avea innorari, pe arii restranse va ploua in majoritatea zonelor tarii, iar la munte vor fi precipitatii mixte. Vor mai fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Campia de Vest, in delta si in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, iar cele minime se vor incadra intre -2 si 6 grade. Izolat in zonele joase, mai ales dimineata si noaptea, va fi ceata.

Vremea in Bucuresti - joi

Vremea va fi in continuare calda pentru aceasta perioada; maxima termica se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar minima va fi de 4...5 grade. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. 
19 ianuarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.