Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme schimbatoare pana luni. Prognoza meteo 17-19 ianuarie 2015

Vreme schimbatoare pana luni. Prognoza meteo 17-19 ianuarie 2015

Vremea in tara - sambata

Vremea se va mentine calda si chiar frumoasa in partea de vest a tarii si in zonele de deal si de munte. In sudul, estul si pe arii restranse din centrul tarii ceata va avea un caracter persistent, fiind asociata cu burnita. Vantul va sufla slab si moderat in zona montana si in vestul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 grade in regiunile cu ceata persistenta si 13-14 grade in Dealurile de Vest. 

Vremea in Bucuresti - sambata

In Bucuresti ceata matinala poate persista si peste zi, astfel ca la amiaza vor fi cel mult 3 grade.

Vremea in tara - duminica

Vreme calda si duminca in vest, la deal si la munte. Pe arii restranse va ploua in vest, nord si centru. La munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. In zonele joase din sud si din est, dimineata se va semnala ceata care local va persista si izolat va fi si burnita. Vantul va avea unele intensificari in zona montana inalta, dar trecator si in vest si in sud-estul extrem. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre minus 2 grade in zonele cu ceata din Moldova si 14 grade in vestul tarii.

Vremea in Bucuresti - duminica

Nori, ceata si 5 grade ii asteapta pe bucuresteni duminica. 

Vremea in tara - luni

Valorile termice se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Cerul va avea innorari si va ploua in vestul, centrul si nordul teritoriului si pe arii restranse in celelalte regiuni. La munte, dar trecator si in nordul Moldovei, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Mai ales dimineata si noaptea, in zonele joase, indeosebi din sudul si estul tarii, local se va semnala ceata, asociata izolat cu burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 1 si 11 grade, iar cele minime se vor situa intre -3 si 5 grade.

Vremea in Bucuresti - luni 

Cerul va avea innorari si vor fi conditii de ceata, burnita sau ploaie slaba. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 4...5 grade, iar cea minima de -2...-1 grad.
16 ianuarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.