Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea in weekend. Prognoza meteo 16-18 ianuarie 2015

Vremea in weekend. Prognoza meteo 16-18 ianuarie 2015

Vremea in tara - vineri

In majoritatea regiunilor din tara, dar mai ales in cele vestice si in zonele de deal si de munte, temperaturile se vor situa peste mediile climatologice specifice acestei date. Cerul va fi variabil in cursul zilei insa, in zonele joase din sudul, centrul si estul tarii, in prima parte a zilei si in cursul noptii vor fi conditii local de ceata si nebulozitate joasa, asociate izolat cu burnita sau fulguieli. 
 
Izolat vor fi conditii care favorizeaza depunerile de polei, in special in regiunea Moldovei. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane inalte si in regiunea de vest a tarii. Maximele zilei vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade Celsius, usor mai scazute in zonele unde ceata va fi persistenta in cursul zilei, insa usor mai ridicate in Dealurile de Vest. Minimele termice se vor situa intre -15..-13 grade in depresiunile din Carpatii Orientali si 4..6 grade in Dealurile Banatului si ale Crisanei. 

Vremea in Bucuresti - vineri

In prima parte a zilei si noaptea va fi ceata sau nebulozitate joasa, ce ar putea persista in special in zona preoraseneasca. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 4...6 grade, iar cea minima de -5...-3 grade.

Vremea in tara - sambata

Vremea frumoasa si mult mai calda decat normal se va mentine in regiunile vestice si in zonele de deal si de munte, unde ziua cerul va fi variabil la senin. In sudul si in estul tarii, dar pe arii restranse si in centru se va semnala ceata sau nebulozitate joasa ce izolat vor persista si vor fi asociate cu burnita, astfel ca se vor inregistra valori termice in general apropiate de mediile climatologice specifice pentru o zi de ianuarie.
 
In a doua parte a noptii cerul se va innora in regiunile vestice, unde va incepe sa ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta si in vestul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0...2 grade in zonele cu ceata persistenta in special din est si 12...14 grade in Dealurile de Vest; minimele termice se vor incadra intre -15...-13 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 5...7 grade in Dealurile Banatului si ale Crisanei.

Vremea in Bucuresti - sambata

In prima parte a zilei si noaptea se va semnala ceata si va fi nebulozitate joasa, posibil persistente. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minima va fi de -3 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea in tara - duminica

Vremea se va mentine in continuare mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data, indeosebi in vestul tarii, la deal si la munte. Cerul va avea innorari temporare si, mai ales in a doua parte a intervalului, va ploua local in regiunile vestice si nord-vestice si izolat in cele centrale si de nord-est. La munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. In zonele joase de relief din sud si din est, dimineata se va semnala ceata sau nebulozitate joasa, care local va persista si pe parcursul zilei si va fi asociata izolat cu burnita.
 
Pe suprafete mici vor fi conditii de producere a poleiului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta, dar trecator si in vest si sud-estul extrem. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2...0 grade in zonele cu ceata persistenta din Moldova si 13...14 grade in vestul tarii, iar cele minime se vor incadra intre -8 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 5 grade in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti - duminica

Cerul va avea innorari si, mai ales in prima parte a zilei si noaptea, se va semnala ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 5 grade, iar cea minima va fi de -2...0 grade.
15 ianuarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.