Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 15-17 ianuarie 2015

Prognoza meteo 15-17 ianuarie 2015

Vremea joi in tara
In majoritatea regiunilor din tara, insa in special in zonele de deal, vremea continua sa fie mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 2 grade la Miercurea Ciuc si 11 grade la Drobeta Turnu Severin si Pitesti, usor mai ridicate la deal. 

Cerul va fi variabil, cu unele innorari temporare in regiunea de nord a tarii si la munte, unde, cu totul izolat, se vor inregistra precipitatii mixte slabe. In zonele joase de relief, in cursul diminetii si al serii, local se va semnala ceata sau nori josi stratiformi si cu totul izolat burnita sau ploaie slaba. 

Vremea joi in Bucuresti
In Bucuresti, ceata si norii josi stratiformi vor fi prezenti indeosebi dimineata si seara. Din cauza asta temperatura nu urca foarte mult peste zi, intre 4 si 6 grade cel mult la amiaza.

Vremea vineri in tara
Vremea va fi calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, indeosebi la deal si la munte. Cerul va fi variabil, dar in zonele joase de relief, mai ales din regiunile extracarpatice, cu precadere in prima parte a zilei si noaptea, local se va semnala nebulozitate joasa sau ceata, izolat asociata trecator cu burnita ce poate favoriza formarea de polei. 

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta si in partea de vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 11 grade, iar cele minime intre -8 si 2 grade, mai coborate in depresiuni, spre -13 grade, dar si mai ridicate in Dealurile de Vest pana la 5 grade.

Vremea vineri in Bucuresti
In cea mai mare parte a intervalului, cerul va fi acoperit de nori josi, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -3 grade.

Vremea sambata in tara
In regiunile vestice, precum si in zonele de deal si de munte vremea va fi in general frumoasa si mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil si doar pe arii restranse dimineata si noaptea va fi ceata. In restul teritoriului nebulozitatea joasa sau ceata vor persista in cea mai mare parte a intervalului, izolat va burnita si vor fi conditii de polei. 

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -12 grade in depresiuni si 4...5 grade in Dealurile de Vest.

Vremea sambata in Bucuresti
Cerul va fi mai mult noros, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 2 grade, iar cea minima va fi de -3 ...-1 grad.
14 ianuarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.